Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help! Vraagje..

 • Auteur
  Berichten

 • Evbj
  Bijdrager
  #10240230

  Help! Ik ben hier net nieuw maar hoe reageer je op iemand anders zijn bericht? Als ik op reactie klik wordt ik gewoon naar het tekstvenster verschoven. Als ik @ voor de naam zet, gebeurd er ook niks. Wie wil mij het antwoord geven?

  Alvast dank!

  #10240232 Quote

  Ja je hoeft dus inprincipe maar 1x op versturen te drukken. De app reageert soms langzaam en daardoor lijkt deze het niet te doen. Ik heb er al een paar keer feedback over verstuurd maar word niets mee gedaan.


  JomieJW
  Bijdrager
  #10240261 Quote

  Hey, goede vraag hoor! Die reactie knop doet inderdaad eigenlijk niks, dus die is vrij nutteloos. Wat de meesten doen is óf op quote drukken, dan komt de reactie van een ander is een quote-blok met jouw tekst eronder. Dan is meteen duidelijk waar je op reageert. Dat is alleen wel minder handig als iemand een hele lap tekst heeft getypt, want dan krijg je die hele lap tekst nog een keer (of je moet alleen het belangrijkste uitfilteren en de rest verwijderen), dus wel makkelijker met een kortere tekst. Óf je kunt inderdaad @ gebruiken, maar dat werkt niet net als Facebook. Wat wij dan doen in ons onderwerp is: @ gebruikersnaam van degene waar je op reageert (indd dikgedrukt maken voor de duidelijkheid). Dus ik had bij jou als volgt kunnen reageren: @Evbj + mijn tekst.

  Nog een tip voor als je de app gebruikt en dan een reactie geeft: de app ververst niet uit zichzelf tenzij je naar een ander scherm gaat. Dus als je dan een reactie plaatst, is het voldoende om maar één keer op verzenden te drukken. Je reactie staat er dan wel bij als je dan je scherm ververst of als je opnieuw naar het onderwerp gaat. Er zijn mensen die meerdere keren op ‘verzenden’ drukken, omdat hun reactie er niet meteen bij staat (zoals dat op de computer wel gebeurt), maar dan komt je reactie er dus meerdere keren op te staan… 😉 


  JomieJW
  Bijdrager
  #10240262 Quote

  Hey, goede vraag hoor! Die reactie knop doet inderdaad eigenlijk niks, dus die is vrij nutteloos. Wat de meesten doen is óf op quote drukken, dan komt de reactie van een ander is een quote-blok met jouw tekst eronder. Dan is meteen duidelijk waar je op reageert. Dat is alleen wel minder handig als iemand een hele lap tekst heeft getypt, want dan krijg je die hele lap tekst nog een keer (of je moet alleen het belangrijkste uitfilteren en de rest verwijderen), dus wel makkelijker met een kortere tekst. Óf je kunt inderdaad @ gebruiken, maar dat werkt niet net als Facebook. Wat wij dan doen in ons onderwerp is: @ gebruikersnaam van degene waar je op reageert (indd dikgedrukt maken voor de duidelijkheid). Dus ik had bij jou als volgt kunnen reageren: @Evbj + mijn tekst.

  Het quote-blok ziet er dan zo uit ^^^^^^^^^^^

   


  Evbj
  Bijdrager
  #10240322 Quote

  @jomieJW Super! Dank voor je antwoord! Hier kunnen we verder mee 🙂

   


  Evbj
  Bijdrager
  #10240324 Quote

  Ja je hoeft dus inprincipe maar 1x op versturen te drukken. De app reageert soms langzaam en daardoor lijkt deze het niet te doen. Ik heb er al een paar keer feedback over verstuurd maar word niets mee gedaan.

  @Gebruiker10144855 wat slecht inderdaad! Dit forum is bij mij ook onwijs traag via de app. Hopelijk doen ze er wat aan!

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct