Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help Welk Merk Ovulatietest En Wanneer Hiermee Starten

 • Auteur
  Berichten

 • Mammavantwa
  Bijdrager
  #10223977

  Hallo lieve mensen,

  Ik ben onlangs gestopt met de pil 5 weken geleden en nog niet weer een echte menstruatie gehad. Zou het nog zin hebben om ovulatietest te gebruiken?of moet ik eerst mijn eerste menstruatie afwachten. 

  Nu we besloten hebben om aan een kindje te beginnen ben ik zo ongeduldig haha. Ik weet het, het kan lang duren. 

  Zouden jullie me adviseren om nu alvast te testen elke dag Of toch afwachten en na de menstruatie te beginnen. Straks duurt dat nog weken… dan komt de eisprong nog toch?  En welk merk zal ik kopen. Is de action wel goed? Of beter een duurder merk. 

  Alvast bedankt. 


  Marrie
  Bijdrager
  #10223984 Quote

  Ik zou eerst je eerste mesntruatie afwachten. Vanaf dan kan je ook echt je symptomen gaan bij houden. De ovulatie testen moet je eigelijk gewoon een maand proberen en dan ong vanaf dag 10 van je cyclus. Soms heb je een gevoeligere ovulatie test nodig omdat je niet zoveel LH aanmaakt. Heb geduld en geniet maar van de leuke tijd die je nu tegemoet gaat!


  Aatje
  Bijdrager
  #10223990 Quote

  Die van de action zijn prima! Kosten geen drol en doen gewoon hun werk. Ik ben er zelf pas na 10 maanden proberen mee begonnen. Eerste x ovulatietest gebruiken was meteen bingo :D. Hier dus alleen maar lof voor die van de action!


  MisXxSamanthaXx
  Bijdrager
  #10223992 Quote

  Ik heb die van clearblue gebruikt pas na 3 maand een ei sprong gevonden waarschijnlijk door het ontpillen. Was wel direct prijs 🙂


  Mammavantwa
  Bijdrager
  #10223995 Quote

  Bedankt voor jullie reacties.  Dan wacht ik mijn eerste menstruatie nog even af. 

  @Samantha. Testen je elke dag? En werd je dan wel ongesteld tussendoor. Hoelang nadat je gestopt was met de pil kreeg je je menstruatie?

  @aatje   gefeliciteerd!  Super fijn zeg. Dan ga ik ook voor die van de action haha. Geniet van je zwangerschap!  Als de ovulatietest positief is dan moet je gewoon 3 dagen achter elkaar seks hebben? Of nog langer ?  Ben zo niet bekend hiermee hahaha

   

  #10223997 Quote

  Ik heb de extra gevoelige testen van 2Besure gebruikt. Erg tevreden en in de aanbieding nog goedkoper dan die van de Action. Je bent ongeveer 5 dagen voor tot 2 dagen na je eisprong vruchtbaar.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10246029 Quote

  Ik ga ook nu beginnen na 10 maanden! Maar dan met CB. Heb jij in de ochtend getest? Ik kan namelijk bijna niet anders ivb mijn werktijden. 


  Ikbendoutzen
  Bijdrager
  #10249505 Quote

  Hi KKKK, ik zou je eerste menstruatie afwachten, lastig he dat wachten?! zelf ben ik pas na 6 maanden voor het eerst gaan menstrueren na een periode van 15 jaren pil. Nu ook net een aantal weken aan het testen met ovulatie testen van 2 be sure, heb alleen nog geen enkele positieve test gehad… dus ik lees ook even mee welke andere merken goed zijn.   Succes en ik hoop dat je snel je eerste periode hebt!:)

  #10249744 Quote

  Ik ben begin juni gestopt met pil. Bij mij was de menstruatie ook niet meteen op gang. Deze week ongesteld geworden. 

  Heb nu de ovulatietesten van sensitest besteld. Ben heel benieuwd of mijn cyclus nu dan ook weer normaal is. 

   

  Succes! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct