Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help? Wie herkent mijn situatie?

 • Auteur
  Berichten

 • MonaLies
  Bijdrager
  #10460734

  Dames,

  Ik heb op 11 april een miskraam gehad (opgewekt door cytotec). Inmiddels heb ik alweer twee menstruaties achter de rug. Na goedkeuring van de gynaecoloog (er was nog wel wat te zien, maar dit kleine stukje was te verwaarlozen) zijn mijn man en ik volop aan het klussen. Op 3 juni jl. begon mijn laatste menstruatie. Normaal gesproken een cyclus van 26,27 of 28 dgn. Op 28, 29 of 30 juni zou ik dus opnieuw menstrueren, maar hopelijk blijft dit uit. Gisteren, vandaag of morgen is mijn eisprong (circa 14 dgn voor nod). Sinds gisteren heb ik gaandeweg de dag menstuatiekrampen; het ene moment is het er, het andere moment is het weg. Het voelt alsof er iets dwars zit en alsof ik ieder moment kan menstrueren (natuurlijk is dit veelste vroeg). Sommige (sorry hoor) standjes doen ook “zeer”. Ik vraag me oprecht af of je je eisprong op deze manier kan voelen. Is het mijn eisprong wel, kan het te maken hebben met ‘het stukje’ wat nog te zien was? Ik heb verder geen enkele andere ‘klachten’. Het baart me zorgen en het wachten tot mijn nod duurt zo ontzettend lang.

  Bedankt vast voor jullie reacties. 

  Liefs!


  Lola K
  Bijdrager
  #10460770 Quote

  Wat bedoel je met er was een stukje te zien?


  MonaLies
  Bijdrager
  #10460790 Quote

  Wat bedoel je met er was een stukje te zien?

  Ik had nog wat restweefsel/miskraam a 1,5 cm in de baarmoeder zitten. De gynaecoloog kon niet precies zien wat dit was (oud bloed oid), maar het was zo klein… de baarmoeder sloot net niet helemaal netjes aan, maar dit kan van tevoren natuurlijk ook al het geval geweest zijn (aldus de woorden van mijn gynaecoloog).


  Korenbloem
  Bijdrager
  #10460814 Quote

  Ja, het kan zeker dat je je ovulatie op die manier voelt. Tijdens je vruchtbare dagen komt je baarmoedermond wat hoger te liggen waardoor seks wat pijnlijk kan zijn.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct