Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help Zoontje Wilt Niet Aan De Fles

 • Auteur
  Berichten

 • lisetteve
  Bijdrager
  #10083246

  Hoi allemaal,

  Mijn zoontje van 9 weken wilt maar niet aan de fles. We zijn nu zo’n 3 a 4 weken aan het oefenen. Hebben jullie nog tips of ideeën voor mij?

  Mijn oudste zoontje, nu ruim 2 jaar, was met 1 week al gewend aan de fles, omdat ik door een keizersnede en andere omstandigheden, oftewel helse bevalling 🙃, in het begin weinig melkproductie had. Dit is gelukkig goed gekomen. Bij hem hebben we de medela calma speen gebruikt.

  Bij deze bevalling had ik een geplande keizersnede, zonder veel complicaties, en kwam de merkproductie al snel goed op gang. Zo goed zelfs dat Daniël er bijna geen moeite voor hoeft te doen, het stroomt bijna vanzelf.

  Met een week of 5 zijn we begonnen met wennen aan de fles. Ook nu weer gestart met de calma speen. Inmiddels ook de Avent Natural en tommee tippie geprobeerd. Verschillende houdingen en momenten, speen voorverwarmen in mijn bh, doen in de gekolfde melk, verse melk, opgewarmde melk etc. Zo ongeveer alles geprobeerd. 

  De ene keer houdt hij de speen rustig in de mond lijkt hij te drinken, maar op het moment dat er wat melk uit de speen komt raakt hij overstuur. De andere keer wordt hij gelijk boos/gefrustreerd.

  Iemand nog een gouden nog top of idee? Ik heb gelukkig nog even voordat ik weer aan het werk niet, maar ik zou graag weer willen beginnen met sporten 1 a 2 keer per week en het zou dan fijn zijn als papa en fles kan geven als Daniël voor een voeding komt.

   

  Groetjes Lisette

   

  P.s. sorry voor de lange post


  mommadee
  Bijdrager
  #10083262 Quote

  Wat je nog kunt proberen proberen is een fles van MAM. Was hier een groot succes, te krijgen bij de Prenatal of online. Succes 😉


  lisetteve
  Bijdrager
  #10083549 Quote

  Dank je, zal eens kijken of dat wat is.

  Oma komt aankomende week iedere dag even ‘oefenen’, zij zal straks op gaan passen als ik weer aan het werk moet, en zij heeft in de zorg gezeten, zij had nog wel wat trucs🙃

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct