Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Help Zwangerschapstest

 • Auteur
  Berichten
 • #10536668

  Dag lieve mensen, 

  Ik weet niet zo goed wat aanvangen… als laatste oplossing probeer ik hier wat antwoorden te kijken. 

  Gisteren deed ik een zwangerschapstest van de Kruidvat want ik ben al 1 week overtijd. (Rond 4 u snachts) en ja hoor.. een heeeeeel licht streepje. Ik kon hem bijna niet zien, alleen als ik er met mijn zaklamp op scheen. Daarna heb ik een early test gekocht van de action. Gisteren middag nog een gedaan en nu vannacht weer een. Beide zijn deze negatief. Dokter heeft pas over 2 weken tijd. Kunnen julie mij helpen en misschien meer duidelijkheid geven? Ooit ervaring gehad met een valse negatieve?

  #10536669 Quote

  Heel eerlijk gezegd denk ik dat de eerste test niet echt positief is geweest. Als je het streepje echt alleen zag met een zaklamp is het wel heeel licht. De kans op een vals positieve test (zonder andere reden) is zo ontzettend klein dat je er van uit kunt gaan dat 2x een negatieve test wel echt negatief is. Kun je de assistente niet uitleggen wat er aan de hand is en vragen om alvast bloed te laten prikken? Daar hoef je niet perse voor langs de arts. Of je moet nog even geduld hebben en over een paar dagen nog een x testen. Succes!


  Yima
  Bijdrager
  #10536692 Quote

  Als je een week na je NOD op een test met ochtendurine een zaklamp moet schijnen om ‘m te zien..  geen goed nieuws meid. Helaas denk ik dat het om een tuur/indroogstreepje ging, of mischien wel een heel vroege miskraam (biochemische zwangerschap). Ik denk dat je er vanuit kunt gaan dat je niet zwanger bent.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen