Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Help!

 • Auteur
  Berichten

 • Mama2wonders
  Bijdrager
  #5672536

  lieve leden. Ik ben 22 weken zwanger, een kleine van 1,5 en mijn man is zojuist de deur uit gegaan. We gaan scheiden ik ben kapot 🙁 dalijk 2 kleintjes in me eentje opvoeding ben zo bang dat het me niet lukt. Na de scheiding hangt er een behoorlijke schuld van mijn man boven me, en momenteel ook geen inkomen waardoor ik op straat kom te staan ben zo radeloos weet het niet meer. Iemand dezelfde situatie meegemaakt of iemand tips? Hoor het graag.


  syllie-86
  Bijdrager
  #5672569 Quote

  Lieve mama,

  Wat ontzettend naar voor je 🙁

  Ik heb (gelukkig) geen ervaring met zo’n situatie, maar ik zou je wel als tip willen geven om alvast te kijken naar hulpinstanties.

  Wellicht dat het consultatiebureau je adressen kan geven met informatie over financiele zaken, huisvesting en misschien ook hulp in de vorm van maatschappelijk werk.

  Het zal vast zwaar worden, 2 kleintjes in je eentje opvoeden. Maar het zal je ongetwijfeld gaan lukken! Heb geloof in jezelf! Ik hoop dat je mensen om je heen hebt waar je hulp kan vragen, familie of vrienden? Wees niet bang om ook echt om hulp te vragen als er iets is!

  O enne, vaders gaat toch hopelijk niet helemaal uit beeld?

  Dikke virtuele knuffel!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct