Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Helpp!! Pijnlijke borsten (nog) niet zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • Christaaa
  Bijdrager
  #5733980

  Goedemiddag dames, who can help me?

  Heb sinds kort pijnlijke borsten, soort van spierpijn gevoel maar erger, nod is 25 mei. Heb ook sinds eergister mega buikpijn. Was ook een tijdje gestopt met tempen maar met 3 dagen geleden weer begonnen. (36, 36.4 en 36.3, vandaag). Ben vanmezelf koudbloedig en kom nooit verder dan 36.3. Gemiddelde temp van mij is 35.5. Zou dit door het weer kunnen komen? Ik slaap super slecht omdat ik het stik benauwd heb. Ik denk dat ik een early test eronder gooi maandag maar ben bang voor weer een teleurstelling

   

  Liefs x


  Christaaa
  Bijdrager
  #5734002 Quote

  Somebody? 🙂


  EmsieB
  Bijdrager
  #5734022 Quote

  Hey Christaaa, heb je nog nooit na je eisprong ook pijnlijke borsten gehad? Dit had ik namelijk wel regelmatig! Voor mij was dit dus ook nooit een van de tekenen van zwangerschap, omdat ik daar meestal al een week mee rondliep! Als je NOD de 25e is, zou je kunnen proberen maandag een early te doen, dan zit je 3 dagen ervoor, maar hij kan natuurlijk negatief uitslaan omdat je wellicht te weinig HCG in je urine hebt zitten,. Als je daarna niet ongesteld wordt, gewoon een aantal dagen later weer testen. Wat voor buikpijn klachten heb je?


  Christaaa
  Bijdrager
  #5734032 Quote

  Heee nee dat heb ik nooit gehad.. en ik voel et ook nooit, mijn eisprong. Ik voel soort van plopjes en krampjes


  Dns
  Bijdrager
  #5734033 Quote

  Spannend Christaaa,

  ik heb ook meestal pijnlijke of gevoelige borsten na mijn eisprong. Maar plopjes en krampjes herken ik als een zwangerschap kwaaltje. Hou je ons op de hoogte als je er een testje tegenaan hebt gegooit? Ik test meestal pas 1 max 2 dagen voor nod maar je kan het altijd proberen.

  Succes 🙂


  Christaaa
  Bijdrager
  #5734034 Quote

  Zal ik doenn x Ja ik denk dat ik maandag doe en evt woensdag, heb gewoon action testen gehaald..

  Ik heb de maansen hiervoor nooit last gehad van mn borsten en nog nooit een temperatuur gehaald boven de 36.4..


  Christaaa
  Bijdrager
  #5734076 Quote

  Denk dat als mijn temperatuur trouwens deze dagen 36+ blijft dat ik misschien wel zwanger zou kunnen zijn? Maar ik vraag het me echt af omdat deze dagen zo warm zijn geweest en dat ik het echt superwarm heb dat het er misschien wat mee te maken kan hebben.. achja morgen maandag!


  Christaaa
  Bijdrager
  #5734119 Quote

  Even een update.. had net een heel licht rose papiertje bij het afvegen.. beetje raar


  EmsieB
  Bijdrager
  #5734282 Quote

  Hey Christaaa, ik had gisteren al willen reageren, maar op mijn telefoon is dat niet heel handig… Het kan zijn dat het misschien een innestelingbloeding is geweest. Deze vindt tussen de 6-12 dagen plaats na de eisprong als je eitje bevrucht is. Je zat in principe nog binnen die tijd, dus het zou mogelijk kunnen zijn. Hoe is het nu? Heb je nog getest vanmorgen?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct