Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Herhaalde miskramen( onderzoeken, medicatie..)

 • Auteur
  Berichten

 • Ani
  Bijdrager
  #10376406

  Hallo allemaal, Gisteren te horen gekregen dat ik helaas weer een gemiste miskraam heb. Dit is reeds de derde. Ik heb een gemiste miskraam gehad voor de geboorte van onze zoon en nu twee gemiste miskraam na de geboorte van onze zoon. Het gaat steeds mis rond de 6 weken. De vruchtzak en dooierzak zijn aanwezig maar het embryo lijkt zich niet te ontwikkelen. Mijn vraag is wie nog ervaring heeft met gemiste miskraams? Hebben jullie onderzoeken laten doen? Zo ja wat is daar uitgekomen. Hebben jullie na herhaalde miskramen gebruik gemaakt van medicatie zoals Aspirine of Utrogestan? Heeft dit geholpen? Alvast bedankt voor jullie reacties 


  Bebiess
  Bijdrager
  #10376580 Quote

  Hooi , wat verevelend en nare ervaring he. Helaas heb ik er ook meerdere gehad. Welke telkens vroeg maar 1x met 12 weken.. ik heb heel wat laten onderzoeken en hier is niks uitgekomen.. bloedonderzoek op trombose en meerdere dingen maar daar kwam niks uit en met echo in de baarmoeder, eierstokken, eileiders alles was goed.. toen zelfs een half jaar niet gelukt.. uit eindelijk was ik het zat en heb ik het los gelatenn en nu toch eindelijk gelukt. Ben nu 8+1. Vind het tot week 12 nog steeds super eng en stressvol maaar we blijven positief. Ik heb trouwens niks geslikt. Of gekregen.. enige wat ik heb gehad was antibiotica voor mijn blaas en meteen erna was ik zwanger. Dus geen idee of dat geholpen heeft. Ik wens je in ieder geval heeel veel succes.. ik hoor wel steeds vaker dat mensen last hebben van stolling. Dus laat je even op trombose prikken.

  #10379275 Quote

  Hoi, wat vervelend om te horen. Het is echt verschrikkelijk om steeds weer mee te moeten maken. Ik heb ook twee miskramen gehad en heb mezelf daarna direct laten onderzoeken in het ziekenhuis. Uit mijn onderzoek kwam dat ik een erfelijk bloedstollingsprobleem heb genaamd: Factor V Leiden. Dit was volgende gynecaloog te verklaren waarom ik twee miskramen achter elkaar heb gehad. Bij mijn eerst volgende zwangerschap mag ik met injecties bloedverdunners gaan spuiten. Hier gaan goede verhalen over rond. Ik kan je adviseren om ook te starten met onderzoeken in het ziekenhuis, want als je zo door blijft gaat dan blijf je heel onzeker lijkt mij.

  Heel veel sterkte gewenst!

  Groetjes, Mel

  #10381612 Quote

  Hoi Mel,

   

  ik heb ook na een goede zwangerschap 3 miskramen gehad dus gelukkig wel een zoontje. Heb jij het onderzoek anti fosfolipidensyndroom gehad? Mijn arts wilt dat ook doen maar moet wel tot januari wachten ivm hormonen die weer normaal zijn na me laatste mk. Hoelang nadat je schoon was van je mk heb jij die test gehad? En hoelang moest je wachten op uitslag? 
  grtjes Anisa

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct