Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

herkenbaar??

 • Auteur
  Berichten

 • Anoniem
  Lid
  #5715685

  ik heb altijd een regelmatige cyclus, 28 dagen. Nu ben ik voor het eerst 4 dagen overtijd. Nu weet ik dat stress een mogelijkheid kan zijn voor het uitblijven van menstruatie. Ik heb wel last van lichte krampen/steken in mijn onderbuik en een trekkend gevoel rond mijn liezen. Sinds vanmorgen vlagen van misselijkheid. Ik durf niet te testen omdat de wens best groot is. Voor me zelf hou ik het op stress, maat passen de klachten erbij???


  Marjo89
  Bijdrager
  #5715688 Quote

  Als je altijd regelmatig bent en nu 4 dagen overtijd bent zou ik er zeker een testje aan wagen! Dan weet je maar gelijk waar je aan toe bent. Tip: wacht wel even tot morgenochtend, ochtendurine bevat de meeste hormonen!

  #5715746 Quote

  Zo te lezen lijkt het er wel heel erg op ja. Ik snap dat je niet teveel maar ik zou zeker een test doen ! Wie weet ik het wel raak succes !!


  gebruiker920062
  Bijdrager
  #5715755 Quote

  Hoi hoi,

  Wauwie Hee wat een geduld… Ik zou gewoon testen! Anders maak je jezelf gek voor niks. Bij de kruidvat heb je twee supersimpele testen voor 5€. Die doen het bij mij altijd (op ieder tijdstip van de dag) fantastisch! Als de test negatief is kan je het loslaten en word je hoogstwaarschijnlijk binnenkort ongesteld, anders kun je een mooi vreugdedansje doen in je huiskamer


  Anoniem
  Lid
  #5715781 Quote

  bedankt voor de reacties. Ik ga maar een test kopen dan

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct