Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Herkenbare Symptomen Icsi

 • Auteur
  Berichten

 • Sas25
  Bijdrager
  #5729354

  Hoi allemaal zijn hier nog meer vrouwen in een icsi traject of die dit hebben meegemaakt?

  Ik heb een verse terugplaatsing gehad en dat is negatief afgelopen. Heb nu 6 dagen geleden mijn eerste cryo terugplaatsing gehad (4/5 dagen oud). Eigenlijk vrijwel een dag er na ontzettend last van lage rugpijn en steekjes links en rechts in mn baarmoeder. Ik heb spierpijn in mn rechterbil gehad wat uitstraalde naar bovenbeen. Ook honger en steken 1 dag gehad in borsten. Ik hoop zo dat het raak is..


  karlijn123
  Bijdrager
  #5729437 Quote

  Hallo,

  Ik ben zwanger van een tweeling geworden via icse en de twins zijn nu 4 weken oud.. bij mij is het gelukt na de 4e terugplaatsing..

  Het is moeilijk maar probeer echt geduldig te zijn! Tuurlijk moet je positief blijven maar probeer ook niet alles aan te grijpen.. ik vond de teleurstelling erna erg groot als ik weer iets bedacht had! Maar blijf realstisch!

  Ik hoop het echt super voor je en ik wil zeker niet negatief zijn maar ja het blijft moeilijk om in zoon situaltie te bepalen op symptomen of je zwanger bent aangezien je met alle spuitjes en pilletjes al mega veel hormonen door je lijf hebt gieren!

  Als je meer vragen hebt vraag maar raak!


  Sas25
  Bijdrager
  #5729541 Quote

  Ik heb nu een cryo terugplaatsing gehad in natuurlijke cyclus dus zonder hormonen. Bij de verse terugplaatsing had ik inderdaad ook veel bijwerkingen en was het de twijfel of het van de hormonen kwam. Nu heb ik alleen echt wel andere klachten zoals doe lage rugpijn, steken in mn baarmoeder, steken in borsten en jeuk, ook meer bobbeltjes op mn tepels lijkt wel. Vindt het zo spannend. Die wachtweken is echt het aller zwaarste. Ben jij van een verse terugplaatsing zwanger geworden en was het er 1 of 2 embryo’s omdat je een tweeling hebt gekregen. Wel fantastisch hoor!! Hoop dat wij ook gauw onze wens in vervulling mogen laten gaan!


  karlijn123
  Bijdrager
  #5729588 Quote

  Was een cryo… en was maar 1 cryo terug geplaatst dus is een eeneiige tweeling!

  Nou klinkt natuurlijk wel goed maar ik voelde dingen die er niet echt waren omdat ik het zo graag wilde..

  Die wachtweken zijn verschrikkelijk.. echt niet te doen!


  Sas25
  Bijdrager
  #5729647 Quote

  Wauw wat een geluk zeg! Hoop dat wij dat ook mogen meemaken of ten minste 1 wondertje. Weet je nog hoeveel cellig je cryo toen der tijd was? En na hoeveel dagen je positief teste? Had je ook al kwaaltjes zo vroeg of pas later?


  karlijn123
  Bijdrager
  #5729739 Quote

  Was 8 cellig uit mijn hoofd..

  Ik was al heel snel heel misselijk maar ik was overtuigd nietzwanger te zijn want had best wel wat bloed verlies gehad.. naderhand natuurlijk een innesteling van baby 2!

  Ik had op dag 13 getest omdat iedereen wist dat ik dag erna mocht testen dus ik was mooi iedereen voor met bellen en appen


  Sas25
  Bijdrager
  #5729952 Quote

  Oh wat leuk zeg! Zo kan je toch nog iedereen een leuke verrassing bezorgen. 8 cellig was je cryo en hoeveel dagen oud? Want onze embryo die toen vers was teruggeplaatst op de derde dag was toen al 8 cellig. Ik ben helaas gister ongesteld geworden. Dit was een cryo die ontelbaar was (dag 5). Helaas zegt het dus toch niks. We gaan weer voor een volgende poging. Gelukkig nog 5 cryo’s


  karlijn123
  Bijdrager
  #5729968 Quote

  Ja zo zie je maar dat je lijf he voor de gek kan houden he! Was bij mij ook een paar keer!

  Nou misschien heb ik de telling fout.. weet het ook niet meer precies!

  Welk zh laat je ze terug plaatsen?


  Sas25
  Bijdrager
  #5730133 Quote

  In het vu laten we ze terugplaatsen. Mn menstruatie is alweer voorbij gelukkig, 25 april heb ik weer de eerste echo. Hopelijk wordt mei onze maand !

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct