Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Herkennen Van Een Miskraam

 • Auteur
  Berichten

 • Julia z
  Bijdrager
  #10186573

  Hoi allemaal,

  Ik vraag mij af of er meer mensen zijn met een dergelijke ervaring. Ik ben op dit moment bijna 8 weken zwanger. Gedurende mijn hele zwangerschap heb ik al last van licht bloedverlies. Daarom afgelopen zaterdag een echo gehad ter geruststelling, en toen was alles goed. Nou heb ik de nacht erna best wel veel bloed verloren, maar ik denk dat dat door de inwendige echo kwam. Toch maakt het mij onzeker. Nou heb ik verder geen krampen ofzo, maar vandaag ‘voel’ ik mij ‘minder’ zwanger, mijn borsten zijn mínder gevoelig, heb niet enorm honger en geen last van mijn darmen. Dus nu maak ik mij toch wel weer zorgen.

  De vraag is dus, hoe herken je een miskraam bij 8 weken, en moet dit persé gepaard gaan met heftige krampen? En slaat mijn gevoel ergens op of zit ik mij onnodig zorgen te maken?

  Liefs,

  #10186574 Quote

  Hi, 

  Ik heb een miskraam gehad, waarbij ik geen krampen had. Wel ongesteldheidsgevoel.

  Het waren wel echt stolsel wat eruit kwam. Als je op de wc zit en er komen echt stolsels uit, dan lijkt me het niet echt goed.

  Sterkte ermee, hopelijk valt het mee.

  #10186575 Quote

  Hi, 

  Ik heb een miskraam gehad, waarbij ik geen krampen had. Wel ongesteldheidsgevoel.

  Het waren wel echt stolsel wat eruit kwam. Als je op de wc zit en er komen echt stolsels uit, dan lijkt me het niet echt goed.

  Sterkte ermee, hopelijk valt het mee.


  Julia z
  Bijdrager
  #10186578 Quote

  Hi, Ik heb een miskraam gehad, waarbij ik geen krampen had. Wel ongesteldheidsgevoel. Het waren wel echt stolsel wat eruit kwam. Als je op de wc zit en er komen echt stolsels uit, dan lijkt me het niet echt goed. Sterkte ermee, hopelijk valt het mee.

  Ik heb nog geen grote stolsels verloren deze week. Afgelopen vrijdag eentje, maar daarom dus de echo op zaterdag gedaan en de vk zei toen dat alles er perfect uitzag, hartje klopte ook. Maar deze week dus nog niet, dus dat is dan hopelijk een goed teken.

   

  #10186613 Quote

  Wat vervelend dan die onzekerheid. Ik lees hier veel dat vrouwen bloed verliezen weken lang. Gezien je een goede echo hebt gehad, zal het hopelijk wel goed gaan.

  Ik verloor zoveel stolsels dat ik echt wel zag dat het niet goed was.


  Klaasjee
  Bijdrager
  #10186893 Quote

  Geen ervaring mee. Maar als je twijfelt zou ik de verloskundige gewoon even bellen! Die zijn er ook voor dit soort situaties! 

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #10187013 Quote

  Hier helaas net vandaag te horen gekregen dat ik een een tweede miskraam krijg .. eerst is ongeveer 8 maanden geleden toen gelijk van af begin hele klein beetjes bloedverlies wist toen gevoelsmatig dat het hem gewoon niet ging worden ..dit bleek ook zo op de echo waren drie vruchtzakjes te zien een drieling maar helaas mocht dat nie zo zijn geem van de vruchtjes is het hartje bij gaan kloppen eentje is wel iets verder gekomen dan de rest .. 

  Nu gister 8 weken zwanger ging ik naar toiler en een klein veegje helaas raakte ik in soort paniek en mochten gelukkig gelijk komen vorige week donderdag was  alles perfect zo mooi hartje klopte en nu is het gestopt donderdag mag ik naar ziekenhuis om verder te besprken en even nog meer echos tw maken voel me zo … dus helaas er valt helemaal niks over te zeggen meid dit is mijn verhaal helaas is dat negatief maar zijn vrouwen die hebben veel en hevig bloedverlies en daar bij is niks aan de hand 


  gebruiker81603
  Bijdrager
  #10187198 Quote

  Ik had ruim een week lang bloedverlies met menstruatie achtig gevoel onderin de buik. Het bloedverlies was eerst weinig en oud bruin, het werd gedurende de week steeds roder en meer. Met hoogtepunt vlak voor de miskraam een nachtmaandverband binnen een half uur helemaal vol. Uurtje later volgde een stolsel met de embryo (of net foetus volgens mij). De miskraam was rond 10-11 weken. Ik had week voor bloedverlies nog een echo gehad met een kloppend hartje


  Julia z
  Bijdrager
  #10187373 Quote

  Hoi allemaal, bedankt voor alle respons! het bloeden is nu wel gereduceerd tot een paar druppels per dag. Volgens de vk hoef ik mij geen zorgen te maken zolang het inderdaad niet erger wordt, en als er stolsels bij komen. Ik ben er ook wel achter dat ik blijkbaar een hele gevoelige baarmoedermond heb, want ik had vandaag weer een bloeding gehad na toiletbezoek, waarschijnlijk als er iets van druk ontstaat springt er bij mij al snel een adertje.

  In ieder geval heb ik verder geen buikpijn enzo, en verder is er niet zo veel aan te doen en is het afwachten. Maar de VK zegt dus dat het tot nu toe gewoon goed gaat, en dit waarschijnlijk bij mijn lichaam hoort.

  Ik lees inderdaad veel over vrouwen met wat bloedverlies, het komt vaker voor dan ik dacht. Ik ga er nu vanuit dat het goedkomt, dat lijkt mij de beste instelling!

  Verder wil ik de dames die hier gereageerd hebben die helaas een miskraam hebben gehad heel erg bedanken voor jullie verhaal, en jullie heel veel sterkte wensen en dat de toekomst alleen maar goede dingen voor jullie brengt.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct