Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Herkenning Verandering Geur

 • Auteur
  Berichten
 • #10464111

  Herkent nog iemand verandering in reuk na de zwangerschap. Ik ruik de hele dag door sigaretten geur. Wij zelf roken niet en het is zo erg dat ik t ruik maar mijn vriend niet. Echt vies. Ruik het echt de hele dag door al weken lang!

  #10464113 Quote

  Wel tijdens, toen ging ik super goed ruiken, dat is niet meer weggegaan, ruik nog steeds dingen die mijn vriend niet ruikt haha. Maar ze zijn er wel.. Is dat bij jou niet het geval of kan de sigarettenrooklucht bijv in een van jullie kleren zitten door een collega ofzo die rookt?

  #10464115 Quote

  Nee ik ruik het zelf in bed en snachts.


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10464132 Quote

  Oh wat vervelend! Bij mij dat versterkte ruiken ook blijven plakken na de zwangerschap, al is het nu wel minder dan meteen erna. Bij ons vorige huis stonden er (vooral in de zomer) vaak mensen te roken onder het raam van de slaapkamer. Heel vervelend, want ze mogen daar gewoon staan en roken, maar ik sliep er slecht van, terwijl mijn man ook niks of slechts als het heel extreem was iets rook. Gelukkig hebben we daar in onze nieuwe woning geen last van, maar de 7 maanden na de bevalling dat we nog op dat adres woonden werd ik er aardig gek van. Heb je een bron kunnen vinden van de geur ?

  Overigens: er zijn ook nogal wat mensen die aangeven hier last van te hebben nadat ze corona hadden (ook mannen die dus zeker niet zwanger zijn geweest). Misschien heb jij ook (al dan niet bewust) corona gehad en is het daar een na-effect van ipv van de zwangerschap? 


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10464161 Quote

  Klinkt mij inziens meer als (een doorgemaakte) corona dan door de zwangerschap

  #10464265 Quote

  Ik heb wel corona gehad is wel al een tijd geleden. Komt het echt daarvan?

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen

  Galileo
  Bijdrager
  #10464268 Quote

  Zou zomaar kunnen. Mijn broertje heeft in de eerste maanden na een mild verloop meerdere potten pindakaas weggegooid, omdat het zo enorm bedorven rook. Tot zijn vriendin zich er mee ging bemoeien en de pindakaas helemaal niet bedorven bleek te zijn, nog vreemd rook. Nu, jaar later, eet hij het nog steeds niet.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct