Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Herkent Iemand Dit 5

 • Auteur
  Berichten
 • #10353904

  Onze baby maakt veel geluiden alsof hij zijn keel schraapt ik zijn slaap. Hij spuugt af en toe een beetje na het drinken dus zou het daar door komen?

  #10353908 Quote

  Klinkt als reflux

  #10353909 Quote

  Mijn zoontje maakte in zijn slaap ook heel veel grommende geluiden, het leek wel een dinosaurus. Ik denk niet dat je je direct zorgen hoeft te maken als hij verder tevreden lijkt, mocht je het idee hebben dat zijn eten terug omhoog komt in zijn keel kan je proberen het hoofdeinde van zijn bed iets hoger te leggen 


  Peach
  Bijdrager
  #10353912 Quote

  Hoe oud is je kindje?

  Mijn zoontje had dit als klein mannetje omdat zijn slokdarm nog wat slapper was. Nu doet hij het soms om zichzelf rustig te maken, meer gewoonte geworden dus..

  #10353920 Quote

  Denk inderdaad ook dat er niet veel aan de hand is, als hij verder tevreden is zou ik me er geen zorgen over maken. Baby’s maken nu eenmaal veel gekke geluidjes 😉

  #10353940 Quote

  Bedankt voor jullie reacties. 

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen
  #10353972 Quote

  Zeker dat slikken wijst op reflux. Je kunt het even uit laten zoeken, zodat je indien nodig ook medicijnen kunt krijgen. Wij zijn erg tevreden over de Hero Nutrasense Comfort+. Daar zit al jbpm aan toegevoegd. Geef dit wel met speen III (3). Verder kun je vast zorgen dat het hoofdeinde van het bed iets omhoog staat. Evt ook bij de box doen en je kindje na de voeding goed rechtop houden.

  Succes!

  #10354023 Quote

  BenB dankjewel!

  #10354054 Quote

  Och, dat is sneu zeg! Wij hebben Difrax flessen. Omdat de voeding wat dikker is, gebruik je een papspeen.

  Veel succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct