Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hero comfort 1 ervaringen

 • Auteur
  Berichten

 • Dgam
  Bijdrager
  #10098773

  Is ee iemand die ervaring heeft met de Hero comfort 1? Wij zijn afgelopen donderdag van standaard naar comfort gegaan omdat ons dochtertje hele erge krampen en moeizame ontlasting had en daardoor ontroostbare huilbuien. Volgens het CB was de ontlasting die ik omschreef een typische “krampenpoep” en werd ons aangeraden over te stappen naar speciale voeding voor moeizame ontlasting. De eerste 2/3 dagen was haar ontlasting top en had ze nergens last van. Bij nacht 2 op dag 3 was zij al meer aan het persen en wat kleine kreten aan het uiten. Vannacht heeft zij bijna de hele nacht liggen persen met kreten van ongemak erbij. Vanmorgen kwam er een groene klei bal uit….   

  mijn vraag is nu of mensen dus ervaring hebben met deze voeding, of dit “normaal” is en hoe mensen met deze voeding dit klaar maken of misschien andere tips hebben. We willen nu natuurlijk ook niet weet direct overstappen op wat anders want dat is ook niet wenselijk. (Dochter is 1 maand en 1 dag)


  W83
  Bijdrager
  #10098794 Quote

  Ik heb hero comfort gebruikt. Onze dochter had super erg last van krampjes. Bij ons begon het na ruim 2 weken te werken en toen ze 5 maanden was zijn we langzaam overgestapt op hero standaard. Van het cb zeiden ze ook dat pasgeborene 2 weken de tijd nodig hebben om aan nieuwe voeding te wennen. Dus kan dat het nu nog niet de gewenste uitkomst heeft.


  Dgam
  Bijdrager
  #10098798 Quote

  Zoiets dacht ik al inderdaad. Dan waren die vorige goede poepluiers vast toevallig en nog geen gevolg van de comfort. Dankjewel. 


  KHCO
  Bijdrager
  #10098830 Quote

  Ik heb ook comfort nutrasense van Hero gebruikt vanwege de krampjes

  en ik gebruikte infacol voor iedere voeding. Om de poep iets te verzachten deed ik op een fles vanaf 150 ml 10 ml extra water erbij en onder 150 5ml extra water. Dit hielp bij hem erg goed! 

  Ik heb trouwens ook de comfort 2 gebruikt en ben niet meer naar de standaard terug gegaan tot nr 3. 

   

  Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct