Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hero Nutrisense Comfort

 • Auteur
  Berichten

 • Lieke7-
  Bijdrager
  #10176830

  Hi! 

  Onze zoon van 6 weken oud krijgt sinds gister Hero Nutrisense Comfort 1, voorheen kreeg hij Hero Standaard maar omdat hij veel last heeft van darmkrampjes en spugen zijn we iom de huisarts overgestapt. Nu lijkt het wel of hij er ontzettend veel moeite mee heeft, of het past niet door z’n speen of hij vind het niet lekker. Hij drinkt momenteel uit een Dr. Browns met fase 1 speen. Iemand ook ervaringen of tips? 

  Groetjes! 


  Mimamama
  Bijdrager
  #10176836 Quote

  Ja hier een ervaringsdeskundige!😅

  De voeding is dikker, dus niet raar dat het niet door speen 1 past.

  Wij hebben echt enorm geklooit met flesspenen, maar uiteindelijk zijn we op de 123 speen van difrax blijven hangen. Deze past ook op dr. Brown en wij gebruiken hem nog steeds met hero nutrasense comfort + op stand 1. (Onze zoon is nu ruim 4 mnd)

  Wel os het per kindje verschillend qua zuigkracht, dus je zou ook speen 2 van dr Brown kunnen proberen of anders de M speen van difrax.

  Wij hebben veel baat gehad bij deze voeding. En als ik je een tip mag geven; Sab simplex druppeltjes door elke fles, werkte hier heel goed. Net sinds een paar dagen nu mee gestopt.

  Sab simplex is te verkrijgen via een Duitse apotheek,; Sint Joseph apotheke. 

  Succes met het kleine mannetje😍🍀

  #10176876 Quote

  Wij gebruikte ook hero comfort+ de voeding is inderdaad dikker en paste hier ook niet goed door de speen. Gebruikte toen philips avent classic flessen. Wij zijn ook eerder op spenen met meer gaatjes gedaan en op een gegeven moment ook op de 3 standen speen uitgekomen, die hebben heel lang gebruikt. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct