Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Hero Pepti 2

 • Auteur
  Berichten

 • liesforum
  Bijdrager
  #10538714

  Hoi, wij kregen het advies van HA om tijdelijk voeding zonder koemelk te gebruiken vanwege aanhoudende diarree. Nou kocht ik bij de apotheek Hero nutrasense pep, met 50 procent korting omdat de houdbaarheidsdatum bijna verstrijkt. Ik dacht komt mooi uit want we gebruiken het slechts tijdelijk. De melkpoeder stinkt alleen enorm en is ook wat dikker/stugger dan normale melkpoeder, paar klontjes erin. Is dat normaal? Durf het nu nog niet te gebruiken ;)


  JanuariMama
  Bijdrager
  #10538717 Quote

  Ik herken het wel van de Nutrilon Pepti, dat stinkt ook en de structuur is anders. Is het me 1 of 2? Want op nr 1 zitten zo veel regels dat je wel zeker kunt zijn dat het veilig is.


  Yima
  Bijdrager
  #10538721 Quote

  Ja dat is met al die sterk gehydrolyseerde voedingen zo.


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10538725 Quote

  Wij hadden de pepti ook vond het naar oude kaas ruiken.

  Wij kregen het vergoed via de vgz omdat wij het op papier hadden van de huisarts dat wij die voeding moesten gaan gebruiken.


  liesforum
  Bijdrager
  #10538727 Quote

  Thanks voor jullie snelle reacties! Heel normaal dus, gelukkig☺️ 

  #10538732 Quote

  Jep heel normaal. T is echt stinkende voeding, wat dikker ook. Veel kindjes vinden het ook echt niet lekker als ze normale voeding gewend zijn, het is wat muf.

  Dus probeer het ook echt wel een week of 2 vol te houden minimaal, zodat je kindje eraan moet wennen. En eventuele veranderingen in allergie etc zie je ook echt pas na 2 weken volop gebruik van de nieuwe voeding.

  Dus hoe lastig ook, denk niet over 3 dagen al: hij vindt het niet lekker en ik zie geen verandering dus ik stop ermee, want dan ben je geen steek verder. Echt 2 weken doorzetten, succes!

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen
  #10538740 Quote

  Ik herken het ook van de Nutrilon Pepti. Die geur was ook anders dan van gewone flesvoeding. Wacht maar tot ze scheetjes gaan laten met pepti! Hahaha 🙈

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen