Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hero Standaard 1

 • Auteur
  Berichten
 • #10544397

  Hi dames,

  Zijn er ervaringen met Hero standaard 1?
  Ik ben zwanger van de 2e en heb bij de 1e nutrilon omnio tegen krampen gegeven en later pepti via arts.

  Nu wil ik BV geven maar wel voor de zekerheid in huis halen alleen is de nutrilon zo enorm duur. Ik weet van de aflevering van de keuringsdienst van waarde over de Kruidvat voeding maar ik heb het geprobeerd bij de 1e en vond het enorm stinken in vergelijking met nutrilon. Heel vreemd! Vandaar dat ik liever een merk gebruik maar anders dan nutrilon??


  Amelia
  Bijdrager
  #10544409 Quote

  Ja! Twee weken gebruikt en toen over gegaan op Nutrilon Forte. Verder prima voeding maar ons kleintje had zwaardere voeding nodig. 


  MamavanSLN
  Bijdrager
  #10544423 Quote

  Ik heb zo’n Nutrilon verpakking gekocht met 3 zakjes standaard voeding. Gelukkig had ik het in huis, want de borstvoeding wilde hier helaas niet


  WonderAn
  Bijdrager
  #10544427 Quote

  Ja wij gebruiken Hero! Nu de opvolgmelk, maar heb ook drie maanden Hero standaard 1 gebruikt, waarvan nog 2 weken in combinatie met borstvoeding.
  Mijn dochtertje gaat hier heel goed op, en ze heeft in de eerste maanden/weken van haar leven heel erg last gehad van verborgen reflux en kramp.

  Maargoed, er zijn veel andere flesvoedingen prima. 😊


  MamaE
  Bijdrager
  #10544435 Quote

  Ja wij gaven de Hero standaard 1 toen ik overstapte van bv op kv. Tijdje gemixt met elkaar om de bv rustig af te bouwen en daarna nog een paar maanden Hero gegeven. Wat ons betreft prima voeding! We geven nu de opvolgmelk ook van Hero voor het slapen


  RomyVM
  Bijdrager
  #10544467 Quote

  Ik heb 2 dochters, bij allebei Hero standaard voeding gebruikt! Nu zwanger van de 3e en we gaan weer voor Hero.

  T is veeeeeel goedkoper dan nutrilon maar toch een A-merk. Ik heb ooit AH huismerk voeding geprobeerd maar daar kreeg m’n dochter verstopping en uitslag van. Ik ben altijd heel tevreden over de Hero voeding. Het kost toch al genoeg, binnen een paar dagen is zo’n pak op. En Hero is een goed A-merk, maar toch een stuk goedkoper dan Nutrilon. Nutrilon is me echt veeeel te duur en koop je puur voor de naam.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10544470 Quote

  Zo dacht ik ook inderdaad! Ga het gewoon aanschaffen, moet er toch speciale voeding komen dan zie ik dat tegen die tijd wel!


  Essil
  Bijdrager
  #10544743 Quote

  Hero ruikt en smaakt een beetje anders dan nutrilon. Onze dochter wou niet overstappen van nutrilon naar hero, maar die was toen al aan nutrilon gewend. Dus als je ervoor kiest, beter vanaf het begin af aan.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct