Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Het duurt te lang..🎶

 • Auteur
  Berichten

 • Opeenwolk
  Bijdrager
  #10364712

  Hee iedereen! 
  pfff zoals de titel al zegt; het duurt te lang..

  mijn man en ik zijn nu 11 maanden bezig om Zwanger te worden van een 2de kindje. 
  Maar helaas is het iedere maand weer niet gegunt. 

  (bij ons eerste kindje was ik in 3 maanden zwanger, en ben uiteindelijk bevallen doormiddel van een keizersnede.)

  na 11 maanden merk ik dat iedere keer zo’n negatieve test me erg onzeker maakt over mezelf en kan er echt verdrietig en sacherijnig van worden als ik dan ongesteld wordt. En dat ik mezelf ook steeds af begin te vragen of er niet is mis is.. 

  #10364750 Quote

  Hallo

  Wij zijn ook 11 maanden bezig voor een eerste kindje. Ik begrijp je gevoel helaas maar al te goed. En het feit dat er heel wat vrouwen in mijn omgeving zwanger worden helpt zeker niet.. wij hebben gisteren onze eerste afspraak gehad bij de fertiliteitsarts en we gaan nu heel wat onderzoeken moeten ondergaan. Mijn vriend heeft al een spermaonderzoek gehad via huisarts en hieruit bleek dat hij antistoffen aanmaakt (hierdoor is de beweeglijkheid niet goed).. maar het ziekenhuis wil dit toch opnieuw zelf onderzoeken. Het maakt me enorm verdrietig dat hier weer heel wat tijd overheen zal gaan.. 

  ben je er over aan het nadenken om ook ermee verder te gaan of gaan jullie nog even zo proberen aangezien het de eerste keer ook van zelf is gelukt ?

  het duurt idd erg lang en dat weegt zwaar door, maar hopelijk komt het snel allemaal goed!


  Opeenwolk
  Bijdrager
  #10364753 Quote

  Haaiii  het idee is allereerst dat ik een afspraak wil gaan maken mijn verloskundige en daar wil gaan spreken dat het best lang duurt en dat ik mezelf er erg onzeker door maak. Wie weet hebben zij goede tips. van een vriendin kreeg ik de tip om een ferti-Lily te proberen dit is een soort cupje die zorgt dat meer zwemmers de baarmoedermond bereiken. Dus daarmee gaan we aan de gang. Mocht het na 1,5 ons toch nog niet gegunt zijn wil ik wel kijken voor verdere hulp. Ik las laatst een artikel over dat zwanger worden na een keizersnede lastiger kan zijn omdat er vocht bij het litteken zou kunnen zitten waardoor het eitje niet in kan nestelen. Dus wil daar dan onderzoek naar laten doen. maarja zoals je misschien ook wel voelt iedere maand dat je niet zwanger bent is er een te veel. Maar als je dan zwanger bent vergeet je dat gelukkig allemaal weer.

  #10364793 Quote

  Hallo, Ook wij zijn al 11 maand bezig voor ons eerste kindje, in april wel een ma gehad op 10 weken. De ontgoocheling elke maand is enorm hier, dus ik begrijp jullie heel goed. Vorige week ben ik naar de gynaecoloog geweest omdat het te lang duurt en mijn menstruatie zo verandert is na de ma en curettage, maar hij ging er erg licht over. Mocht het in januari nog niet gelukt zijn wil hij me wel doorverwijzen. Hopelijk hoeven we allemaal niet te lang meer te wachten! Gomi


  JaJavierendertig
  Bijdrager
  #10364823 Quote

  Hallo, helaas heel herkenbaar. Ook de onzekerheid die erbij komt he. Ik heb ik januari een topic geopend. Toen waren we 10 maanden bezig, ondertussen alweer 20. Bij ons zijn recent alle onderzoeken afgerond. Er blijkt medisch gezien helemaal niets aan de hand. Ik probeer er dus maar weer vol vertrouwen voor te gaan. En het een beetje los te laten voor zover het gaat.. Sterkte en succes ermee! Hopelijk is het snel raak en is een doorverwijzing naar de gyneacoloog niet nodig. 


  Lapjesendraadjes
  Bijdrager
  #10365439 Quote

  Dat moet inderdaad heel onzeker maken, als het bij de eerste zo snel lukte en nu nog niet! Maar waarom test je elke maand? Heb je zo’n onregelmatige cyclus dan? Ik zou zelf pas testen als je overtijd bent, ik vind niets zo erg als een negatieve test dus ik test pas wanneer ik een paar dagen overtijd ben (Ik menstrueer nog liever).

  Weet je wanneer je ovuleert en hoe lang je luteale fase is? Als je dat allemaal in kaart hebt, kun je best naar een huisarts stappen hoor! Je arts zal daar nl ongetwijfeld naar vragen. En misschien ligt het wel aan je partner, ook daar kan zo maar een lichamelijke verandering zijn.

  Succes!!!

  Lees ook: Ben ik onvruchtbaar?

  Rojo
  Bijdrager
  #10368414 Quote

  Hi, ik lees zojuist jouw verhaal. 

  Ik heb bij de eerste ook een keizersnede gehad en heb daar een niche aan overgehouden. In augustus ben ik geopereerd hieraan, omdat we na een jaar nog niet zwanger waren. Ik zou als ik jou was een second opinion aanvragen in het AMC in amsterdam. Zij zijn gespecialiseerd in niches (google even anders). Ik hoop dat bij jou niet hetzelfde probleem het geval is.

   

   


  IngVB
  Bijdrager
  #10371590 Quote

  Hey, ik praat hier ook even mee. Ik herken me in jullie gevoelens. Net ongesteld geworden, ronde 10, eerste kindje. We hebben geen idee waarom het nog niet wil en lange tijd heb ik er geen last van gehad dat het niet 1,2,3 lukte – maar inmiddels begint het verdriet en frustratie wel toe te nemen. Ik zou zo graag een kijkje daar binnen willen nemen om te ontdekken wat er niet goed gaat. Ik had altijd een superregelmatige cyclus. Altijd ongesteld op dag 29. Sinds dit jaar is dit verschoven naar dag 30 of 31. Vanochtend op dag 34 ongesteld geworden. Had echt goede hoop. We wachten tot januari en als het dan nog niet is gelukt, gaan we naar de huisarts. Hebben jullie nog tips? Ik wil graag optimistisch blijven namelijk. 


  Opeenwolk
  Bijdrager
  #10374235 Quote

  Hee lieve meiden!
  Even een update vanuit mij..
  Afgelopen maand hebben we even besloten een “pauze” in te lassen, de laatste maanden van dit jaar zullen wat druk en stressvol zijn op ons bedrijf dus hadden we besloten om het in het nieuwe jaar op te pakken…
  maar tot mijn grote verbazing toen ik op mijn menstruatie app keek vanmorgen was ik al 4 dagen overtijd, toch maar weer een test gedaan waarvan ik er volledig vanuit ging dat hij negatief zou zijn.. WAS HIJ TOCH HARDSTIKKE POSITIEF!!!!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct