Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Het gevoel dat iedereen zwanger is behalve jij

 • Auteur
  Berichten
 • #10173285

  Goedemorgen deze mooie morgen 💛 Voor de meiden die al een paar rondes bezig zijn, maar toch nog niet zwanger zijn.. (ik ben vanochtend ongesteld geworden na 3 dagen overtijd te zijn) Hoe voelt het voor jullie al vriendinnen vertellen dat ze zwanger zijn? Ik heb om me heen allemaal kleine baby’s en vriendinnen die zwanger zijn. Afgelopen vrijdag vertelde (weer) een vriendin dit blije nieuws.. En ondanks ik súper blij ben voor haar.. voelde ik toch een steek in mn hart! En dat vind ik zo flauw van mezelf.. hoe gaan jullie hiermee om?

  Liefs  


  Raya
  Bijdrager
  #10173305 Quote

  Hoi hoi,

  Weet precies hoe je je voelt heb namelijk hetzelfde iedereen om me heen is pas bevallen of nog zwanger. Natuurlijk gun je het iedereen maar is toch een beetje een verdrietig gevoel bij mezelf dat het hier maar niet lukt. Zit nu in ronde 9 heb 1 maart mijn nod als ik uitga van 14 dagen na positieve ovulatie test. Cyclus wisselt nogal helaas dus maar weer afwachten.

  Groetjes 

  #10173358 Quote

  Hoi hoi, Weet precies hoe je je voelt heb namelijk hetzelfde iedereen om me heen is pas bevallen of nog zwanger. Natuurlijk gun je het iedereen maar is toch een beetje een verdrietig gevoel bij mezelf dat het hier maar niet lukt. Zit nu in ronde 9 heb 1 maart mijn nod als ik uitga van 14 dagen na positieve ovulatie test. Cyclus wisselt nogal helaas dus maar weer afwachten. Groetjes

  Wat lief dat je zo eerlijk bent! Ik hoop voor je dat je deze ronde goed nieuws hebt 💛 doen jullie ook al 9mnd ovulatie testen of ook weleens op goed geluk? 


  Raya
  Bijdrager
  #10173438 Quote

  Hoi hoi 

  Dit is de eerste maand dat ik begonnen ben met testen, ook omdat mijn cyclus nogal eens verschilt probeer ik zo meer inzicht te krijgen.

  Nadat ik gestopt ben met de pil in juni 18 waren ze vrij regelmatig rond 28/30 dagen. In oktober was het raak maar helaas is dat een miskraam geworden met 6 weken ongeveer daarna duurde het weer 6 weken voordat menstruatie kwam en erna weer 40 dagen dus nu maar weer afwachten 15 februari was ovulatie test positief dus….

  En jij hoelang ben je bezig ?

  Groetjes 


  BabyAD
  Bijdrager
  #10173450 Quote

  Hoi allemaal, 

  Ik herken heel erg wat jullie beschrijven. Momenteel zitten wij in ronde 10, en hebben eind maart een afspraak in het ziekenhuis. Ter check. Wie weet gaan we het traject in. Spannend allemaal. Om ons heen inderaad ook regelmatig zwangerschappen, of dat het aan je gevraagd wordt. Dubbel allemaal. Het maakt mij heel onzeker, want je wilt zo graag. 


  Taaraa
  Bijdrager
  #10173465 Quote

  Héél herkenbaar. Op het werk, op Facebook, op straat, zelfs in mijn serie haha. 

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  Bbtje-
  Bijdrager
  #10173468 Quote

  He allemaal,

  Hier inderdaad ook allemaal bekenden die net bevallen zijn en hele dagen foto’s spammen of die zwanger zijn. Ter plekke kan ik dan nog leuk reageren en ben ik ook echt wel blij voor ze (misschien duurde het daar ook wel lang), maar thuis kan ik me dan echt rot voelen. Schoonzusje vorige maand bevallen, door de pil heen zwanger geraakt. En wij zijn opweg naar ronde 7. 

  Wanneer ik in een NOD groep zie dat er in een week weer 3 of 4 een positieve test hebben kan ik me trouwens ook al kut voelen. 

   


  Kriebelbeestje
  Bijdrager
  #10173561 Quote

  babyad  Wij ook in maart naar gynaecoloog . Spannend. 

  Wij zitten in ronde 6 maar van een lange cyclus steeds. Zit momenteel op dag 62. Pf als ik het weer zie denk ik, bah bah zo lang.

  Maar om ons heen ook de 1 na de ander zwanger. Wij hebben al een kindje van bijna 3 dus iedereen vraagt al snel, willen jullie geen 2e.. grr  mensen jullie moesten eens weten 


  BabyAD
  Bijdrager
  #10173656 Quote

  Hoi dames,

   

  Ik heb een vraag aan jullie en ben erg benieuwd naar jullie advies. 

   

  Zoals ik aangaf gaan we eind maart naar het ziekenhuis, maar ik wil wel graag alles geprobeerd hebben voor die tijd. 

   

  Op 10 maart is mijn verwachte ovulatie, en op 24 maart mijn NOD. 

   

  ik ben zoals internet en mijn app zegt, vanaf 6 maart weer vruchtbaar. Ik gebruik ovulatie testen, en ook willen we deze ronde, rondom de ovulatie, seks hebben in de ochtend. 

   

  Welke dagen adviseren jullie om seks te hebben? Om de dag, of om de twee dagen? 

   

  Hoor het heel graag, bedankt!!

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct