Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Het Leukste Kraamcadeau

 • Auteur
  Berichten

 • Nomade
  Bijdrager
  #10296891

  Een vraagje! Een goede vriendin is bevallen van haar 4e kindje! Ze heeft had al 2 meisjes en 1 jongen en nu is er weer een meisje geboren! Wanneer een vriendin voor de eerste keer moeder wordt is het niet zo moeilijk om een cadeautje te bedenken! Maar met de 4e , ze heeft al alles….. Ik weet echt niet wat te kopen! Ben vandaag de stad in geweest, naar de leukste kinderwinkel van het land ( ja echt, mevrouw groen) maar zij vond het ook erg lastig! Het mag een cadeautje zijn van tussen de 20 en 30 euro! Wie heeft tips!

  #10296896 Quote

  Misschien dan wat meer praktische cadeaus zoals Zwitsals producten, lekkere cremetje ofzo? Luiertaart? Voorlees boekje.


  Spatel
  Bijdrager
  #10296907 Quote

  Ik vind zelf gemaakte kados heel leuk. Op pinteres vind je veel leuke ideeën. Ik heb vanalles gekregen of met haar naam of iets van het geboortekaartje. Speelgoed emmer of en tafeltje geschilderd krijgen.  Of zo’n armbandje met de naam op? Altijd mooi! 


  Galileo
  Bijdrager
  #10296909 Quote

  Ik kreeg van iemand een cadeaubon van een ijssalon uit de buurt, beste cadeau dat ik heb gehad, hadden we meteen een ‘uitje’ met baby. Ik zou kijken of je zoiets kan doen, misschien om lekker ergens een pannenkoek te gaan eten met hele familie ofzo. Speelgoed, kleertjes en alle andere onzin heeft ze vast al!


  HeHoLetsGo
  Bijdrager
  #10296924 Quote

  Ik koop als soort traditie bij elk kindje dat geboren wordt een plaat-armbandje met naam gegraveerd.. en indd op Pinterest staan hele leuke dingen die heel simpel te maken zijn.. 


  Famkeh
  Bijdrager
  #10296926 Quote

  Een speenketting met de naam er op, ideaal! Zo raak je nooit in de war van wie die speen nou is. Ik geef altijd de spenen met naamketting mee aan de kids als ze naar de opvang gaan of naar oma&opa etc. Onze oudste nam in het begin geen speen, dus heb er destijds zijn lievelingsknuffeltje aan vast gemaakt als we op pad gingen, lekker praktisch en raak je het ook niet kwijt 🙂

  Lees ook: De kraamweek: wat kun je verwachten?

  MamA J
  Bijdrager
  #10296930 Quote

  Vraag het haar! Anders een ‘oppasbon’ of dat je een keer kookt voor het gezin. Iets waar je haar mee verwend. Voor de baby zal ze alles wel hebben gok ik. 


  TJF
  Bijdrager
  #10296946 Quote

  https://www.robinwoodmusicbox.com/product-category/op-voorraad/

   

  ik heb zo’n muziek doosje gehad, super blij mee. Mn dochter is er echt aan gehecht dus voor baby nr 2 heb ik er weer zo 1 gevraagd. 

   


  Kindersuprise
  Bijdrager
  #10297242 Quote

  Wat ik fijn vond om te krijgen

  Wol-zijde kleding van dilling/disana/engel/joha

  Barnsteenketting

  Boekje met de naam erin

  Oppasbon

  Bon vd Hema / ziloen webshop

   

  Ik wilde vooral geen

  Knuffeltjes

  Crèmes / douchegels

  Speelgoed

  Andere kleding

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct