Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Het voelen van de innestelling?

 • Auteur
  Berichten

 • Facha
  Bijdrager
  #10173290

  Hoi hoi,

  ik ben benieuwd of er dames zijn die de innestelling echt gevoelt hebben? En hoe voelde dat dan? En ik weet dat het per persoon verschillend is, maar ben gewoon benieuwd. Ik zit namelijk nu rond mijn innestelling, en ik heb wat menstruatie krampen. Terwijl mijn nod nog “lang” niet is haha….

  Groetjess


  Blondine
  Bijdrager
  #10173302 Quote

  Ik heb sinds gistermiddag buikkrampen/steken. Gistermiddag was het best heftig, ik wist niet hoe ik moest zitten of liggen, deed ontzettend zeer. Nu heb ik nog wel wat steken/krampen, maar niet meer zo erg als gisteren. Dan is het even erger en dan zakt het weer weg. Afgelopen vrijdag had ik mijn ovulatie. Kan dit ook een innesteling zijn? Ik heb dit nog nooit gehad.  


  Raya
  Bijdrager
  #10173303 Quote

  Hoi hoi

  Geen idee hoe het voelt. Had 15 februari een positieve ovulatietest en heb nu sinds 1 week elke dag wel soort van menstruatie krampen steekjes. Als het goed is 1 maart nod als ik uitga van 14 dagen na eisprong. Cyclus wisselt nogal maar hoop natuurlijk op een positieve test volgende week. Vandaag was hij negatief. Wanneer is jou nod ?

  Groetjes 


  Blondine
  Bijdrager
  #10173311 Quote

  Mijn NOD is 7 maart. Ben benieuwd! De steken komen en dan gaan ze weer even weg of zijn iets minder, maar nog steeds last van. 


  Ramboo
  Bijdrager
  #10173314 Quote

  Ik zit ook zo rond mijn innesteling maar volgens mij heb ik geen geluk deze maand. Ik heb al een paar dagen druk in m’n onderbuik maar vandaag is het weg. Ik heb nergens last van. Mijn NOD is komende dinsdag maar volgens mij hoef ik niet voor die datum te gaan testen want het voelt niet alsof ik zwanger kan zijn. Huilen.


  Facha
  Bijdrager
  #10173321 Quote

  Mijn NOD is 8 maart en dan ben ik uitgegaan van een cyclus van 30 dagen. Lijkt wel alsof m’n menstruatie op gang komt.

   

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Lientje S
  Bijdrager
  #10173724 Quote

  Hallo dames, 

   

  Mijn NOD is ook komende dinsdag. Heb afgelopen maandag ook best krampjes gehad alsof ik ongesteld ging worden. Trok helemaal door naar mijn been. Ik vraag me ook af of dit innesteling kan zijn?! Nu heel af en toe nog een steek. Heb het veel koud en ben elke ochtend erg vroeg wakker.

  We wachten maar weer af! Wel spannend elke keer weer.


  Mylife
  Bijdrager
  #10174467 Quote

  Jep ik heb m gevoeld. Heb nog de huisartsenpost gebeld vanwege de buikpijn en de dag erna ging ik naar de dokter en toen had ik onwijze menstruatie krampen.. de huisartsenpost dacht gelijk al aan een innesteling. Heb eerst 3 dagen erna getest. Gaf ie negatief aan. 5 dagen later was ie wel positief!


  duimelijntjee
  Bijdrager
  #10174617 Quote

  ik heb het zelfde nu op dit moment, nu al 2 dagen. Lichte steekjes, dan aan de linkerkant en dan aan de rechter. Voelt wel anders dan mentruatiekramp denk ik. Mijn NOD is 7 maart dus ik kan heel goed mijn innesteling zijn nu. Ik hoop het zo. Houden we elkaar op de hoogte? 

  Wanneer gaat er iemand testen?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct