Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hevig innestelingsbloed?

 • Auteur
  Berichten
 • #5694412

  Hoi iedereen,

  Zoals zovelen zit ik met een vraag, maar over het hele web kan ik niet zo goed een antwoord krijgen. Zal even kort mijn cyclus te vertellen,  heel regelmatig 26 a 27 dagen, met stress soms weleens 28 dagen maar dat is 1 keer voorgekomen in de 2 jaar dat ik nu van de pil af ben.

  Nu zijn mijn vriend en ik eind maart verhuisd waarbij we behoorlijk veel hebben geklust en we zijn nog niet klaar. Beetje stress is dan ook wel te begrijpen.

  Maar het vervelende is dat ik nu precies 18 dagen later weer ongesteld werd. dat is ongeveer 6dpo geweest. En 9 dagen te vroeg.

  Mijn vraag is dus is het ongesteld heid of een innesteling. Het is ook -sorry voor de details- 2 dagen hevig gaan vloeien zonder klonters en toen ik moest lachen voelde ik het echt uit me stromen, en super helder. Oh en ik had geen kramp merkte helemaal niks. Na die twee dagen was het voorbij.

  Officieel volgens me cyclus zou ik morgen ongesteld moeten worden maar ik durf dus niet te testen uit angst dat het een witte streep is en de rode vloed komt ineens. Zo van, twee keer pech ofzoiets.

  Verder ben ik humeurig en pijnlijke tepels en een opgeblazen buik maar goed dat is wel vaker voor mijn nod.

  Is dat normaal zo’n hevige innestelingsbloeding?

  Thanks allemaal


  mama-3
  Bijdrager
  #5694479 Quote

  Heej, wat lastig!

  Nee volgens mij hoort een innestelingsbloeding niet zo hevig te zijn. Ik heb het tenminste niet eerder gehoord… Maar als je zo regelmatig ongesteld bent kan ik je twijfels goed voorstellen! Geen idee of advies dus helaas. Ik denk toch dat er maar 1 ding op zit ……..

  😉 succes!

  #5694536 Quote

  Ja heel erg vervelend, ik heb vannochtend een test gedaan. Sneeuwwit 🙁

  Maar goed, ik zet het maar van me af, mijn volgende cyclus moet ik 6 van augustus weer mijn nod hebben. We zien het wel worden de kwaaltjes meer doe ik weer een test.

   

  Bedankt voor je hulp!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct