Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hoe aankleden 's nachts?

 • Auteur
  Berichten

 • LydS
  Bijdrager
  #10076858

  Hoi hoi!

  Ik had even een vraag, namelijk: hoe kleden jullie de kleine aan in bed met dit warme weer? Ik zit steeds enorm te twijfelen of ze het niet te koud of te warm heeft.. Haar kamertje is ook moeilijk koel te krijgen, het is daar nu 23/24 graden. Dus wat is dan het beste?

  Ze ligt nu met 24 graden in een romper met zomerslaapzak (geen dekentje of laken over), alleen is die slaapzak wel met lange mouwen.. of kan ze ook alleen in een romper?


  MamavaneenBeebie
  Bijdrager
  #10076861 Quote

  Hier ook 24 graden. Ons zoontje ligt in romper en slaapzak zonder mouwen. Ik denk dat alleen romper eerst goed is, maar dat t in de loop van de nacht misschien toch wat te fris is. 


  Esssss
  Bijdrager
  #10076864 Quote

  Ik vind het ook altijd lastig hoe ik me zoontje moet aankleden. Bij ons op de slaapkamer is het 27 graden, ik had hem alleen met een luier in een dunne slaapzak gedaan maar dat vond ik toch te warm heb ik hem uiteindelijk een romper aangedaan zonder mouwen met alleen een laken. Zonder slaapzak haat hij wel heel erg liggen bewegen en draaien en met een laken kan ik hem niet goed instoppen. 


  LydS
  Bijdrager
  #10076872 Quote

  Ja alleen een romper lijkt me in de loop van de nacht ook wel koud. Ik lig tenslotte zelf gewoon onder de dekens, en ik ga altijd een beetje van mezelf uit, maar ik ben nogal een koukleum dus dat is misschien niet het handigste idee haha.

   

  Misschien moet ik toch maar even een zomerslaapzakje zonder mouwen kopen, dan heb ik in ieder geval van alles wat in huis.


  Mommyivank
  Bijdrager
  #10076889 Quote

  Afgelopen nacht heb ik onze kleine meid ook gewoon in haar korte mouwen romper met dunne slaapzak gelegd. Halverwege de nacht een dun lakentje eroverheen gedaan voor de zekerheid. Ze is 5 weken en heeft zo veel last van die warmte al 3 dagen echt zielig! 

  Vandaag maar weer lekker in een dun rompertje in huis. 


  MamiZennie
  Bijdrager
  #10082309 Quote

  Mijn zoontje van 4 mnd doe ik in zijn pamper in de inbakerdoek. Op zijn kamertje is t soms wel 27-29graden.. 

  in de deuropening zet ik een ventilator op de zachtste stand, overdag en savonds. Voor de nacht zet ik deze af. 

  En nee, hij staat niet op zn bedje gericht maar op de grond:) gwn wat frisse lucht. De kleintjes hebben er zo’n last van. 

  Lees ook: De meest voorkomende babykwaaltjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct