Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hoe blijf ik positief?

 • Auteur
  Berichten
 • #10146872

  beste dames. 

  Ik heb al een aantal jaar een grote kinderwens. Mijn man was altijd vrij open over het feit dat hij wel kinderen wilde maar niet wanneer . Tot september dit jaar. Hebben wij besloten voor ons eerste kindje te gaan. 

  op 5dec tm 9 dec ben ik voor het laat ong geweest. Ik ben in verband met mijn altijd onregelmatige cyclus gelijk begonnen met het testen van ovulatietesten. Tot op hede heb ik nog geen positieve kunnen ontdekken.. nu deze maand sinds 20 /12 lijk ik toch dan eindelijk richting de positieve testen te gaan. 

  3 dagen geleden ben ik hevig gaan bloeden. Doen mijn borsten pijn. Heb ik onwijze buikkrampen en een zeurende kramp in mijn benen. Helaas ben ik bang

  Weer op naar de volgende ronden…

  ik vind het erg moeilijk om positief te blijven. Onze wens is zo groot . 

  Help😪


  Vino
  Bijdrager
  #10146878 Quote

  Hoi, 

  Wat vervelend zeg! Heb je andere maanden wel al positieve ovulatie testen gehad? Zo niet, is het misschien slim om daarmee eens de ha te contacteren.

  En over hoop houden: ik heb vandaag na 1 jaar en 5 maanden een positieve test in handen. Soms duurt het nou eenmaal gewoon lang. Ik vond het ook vaal erg moeilijk en was toevallig deze maand voor het eerst in onderzoek in het ziekenhuis. Maar het is toch goed gekomen, dus hou hoop!

   

   

  #10146880 Quote

  Hoihoi, begrijp ik je goed dat je al 4 maanden ovulatie testen gebruikt en je bijna je eerste eisprong verwacht? Volgens mij zou je iedere maand een eisprong moeten hebben. Misschien even een afspraakje maken met de huisarts? Hopen dat je snel zwanger wordt! 


  BabyTazelaar
  Bijdrager
  #10146881 Quote

  Probeer juist te genieten van elkaar ipv er nu al zo’n druk op te leggen. Jullie zijn pas net begonnen! Je lichaam moet wennen dat je geen anticonceptie gebruikt en je cyclus heeft ook even de tijd nodig. 

  Er zijn er maar weinig die direct zwanger zijn. Bij ons duurde het 7 maanden voordat ik zwanger was. Na 6 maanden was ik ook teleurgesteld en probeerde ik er juist even niet mee bezig te zijn. En juist die maand is het gelukt. 

  Ik vind dat kinderen krijgen van uit de liefde moet komen. En dat plannen maakt de seks ook minder leuk. 

  Ik hoop dat jullie wens snel uit komt! 


  Femfem
  Bijdrager
  #10146930 Quote

  In september begonnen en nu niet positief meer? Meid verander je mindset maar want het kan nog veeeel langer duren. Hier hebben we er ruim 2 jaar over gedaan.

  Je cyclus zou ik wel met de ha bespreken. 

  Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct