Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hoe groot is de kans dat

 • Auteur
  Berichten

 • Anoniemq
  Bijdrager
  #10318346

  Hoi lieve damens,

  Ik ben een beetje dom geweest. In the heat of the moment heb ik seks gehad met mijn vriend zonder bescherming. We hebben van te voren geen seks gehad en hij heeft ook niet gemastrubeerd dus als het goed is zaten er geen overige zaadcellen in het voorvocht. Toch lees ik ook dat een man voor hij denkt klaar te komen al wat sperma kan verliezen. Die zelfde nacht werd ik wakker van steken in mijn onderbuik, ik voel altijd mijn eisprong en dit was ook zo, dit kon ik zien aan mijn cyclus! Ik ben nog vrij jong en ik maak me een beetje druk. Wat is jullie mening hierover? Uiteindelijk moet ik het toch afwachten maar het spookt wel heel erg door mijn hoofd. 

  Liefs!

  #10318388 Quote

  Er is inderdaad een kans dat je zwanger bent als er penetratie is geweest. 

  je zou inderdaad moeten afwachten totdat je een test kan doen. Hoelang is het geleden dat je seks hebt gehad? Je zou een morning-afterpil kunnen overwegen. Dit kan tot in ieder geval 72 uur daarna en kan je halen en je laten informeren bij de drogist. 


  MelsD
  Bijdrager
  #10318491 Quote

  Als je seks hebt gehad op de dag van je eisprong is de kans zeker aanwezig dat je zwanger bent geraakt. Als je nog binnen 72 uur zit, zou ik inderdaad een morning After pil proberen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct