Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hoe kan dit?

 • Auteur
  Berichten

 • Danielleeeex
  Bijdrager
  #10332596

  Hi dames, ik zit al een paar dagen voor een (soort van) raadsel en ik heb besloten om er toch maar een topic over te maken. Misschien dat iemand dit herkent namelijk.

  Ik ben al een jaar geleden gestopt met anticonceptie. Sindsdien heb ik een regelmatige (maar lange) cyclus van 34 á 35 dagen. Ik weet nooit precies wanneer mijn ovulatie is, ik voel het ook niet en test het niet. Ik schat meestal een beetje in wanneer mijn vruchtbare periode is. 

  Ik heb mijn NOD deze maand op 22 juni en moet mijn ovulatie. rond 7/8/9 juni hebben gehad. Echter ben ik sinds afgelopen vrijdagavond, dag 24 van mijn cyclus, heel licht aan het bloeden. het bloed is bruinachtig. Inmiddels is het dinsdag en zo nu en dan komt er nog steeds bruinachtige bloeding uit. Dit alleen tijdens het plassen/afvegen, inlegkruisjes blijven schoon. 

  Ik vind deze situatie heel vreemd omdat mijn menstruatie na 4 dagen nog niet is doorgebroken en dat de bloeding al op dag 24 begon, terwijl ik meestal menstrueer op dag 34/35. Nooit eerder begon ik zo vroeg met een (lichte) bloeding.

  Heeft iemand hier ervaring mee of weet iemand wat dit kan zijn? Ik denk er over na om zaterdag te testen als het dan nog niet is doorgebroken. 

  #10332633 Quote

  Innestelingsbloeding? Test je wel eens voor nod?


  Danielleeeex
  Bijdrager
  #10332637 Quote

  Ik dacht eerst ook even aan een innestelingsbloeding.. echter heb ik dit nu al 4 dagen. Ene keer met plassen wel en andere keer geen bloeding.. heel afwisselend dus. Maar in ieder geval heel weinig. 4 dagen lijkt me ook lang voor een innestelingsbloeding? Ik test normaal niet voor NOD, maar denk er wel aan om zaterdag (2 dagen voor NOD) te testen als de menstruatie niet doorbreekt voor die tijd. 


  Liesjeee
  Bijdrager
  #10332638 Quote

  Kan wel een innestelingsbloeding zijn? Ik hoop het voor je! 


  Danielleeeex
  Bijdrager
  #10332645 Quote

  Hmm, ik dacht dat een innestelingsbloeding korter zou zijn en niet af en toe wel en af en toe geen bloed.. 

  #10332649 Quote

  Voor nod kan het nog alle kanten op maar je houdt het wel spannend. Heel veel succes!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct