Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hoe kan het nou?

 • Auteur
  Berichten

 • KayleeMN
  Bijdrager
  #10247120

  Hi! 

  Even snel. 6 jaar mirena spiraal gehad, eruit laten halen en 1.5 jaar de koperspiraal gehad. Ten tijde van de koperspiraal altijd een nette cyclus van 28/29 dagen. Dat ding is er uit en sindsdien 2x een cyclus van 32 dagen, andere ‘menstruatie’ klachtjes, en nu deze 3e maand ineens een bloeding op dag 16 die heel licht begon maar uiteindelijk toch zo’n 5/6 dagen heeft geduurd en ook wel gewoon op een milde menstruatie leek. Zitten nu op dag 30. Ik voel aan niks dat we een menstruatie aankomt, ik hoop wel dat die er op dag 32 ong zal komen, gewoon om te weten wat ik kan verwachten. Afgelopen maand ook ovu testen gedaan van dag 12 t/m dag 17 ofzo. Dag 12 was gek genoeg het positiefst. Hoe kan dit? Is dit simpelweg een beetje resetten na 6 jaar mirena en 1. 5 jaar koperspiraal? Ik vind het TE toevallig dat dit precies gebeurd na het verwijderen van de koperspiraal. Ben trouwens 24, hartstikke jong nog dus leeftijdsrisico zal het niet zijn.

  Ik wacht sowieso tot dag 32 af maar anders bel ik maandag de dokter om advies in te winnen. Meer benieuwd of er hier vrouwen zijn die dit herkennen?

  Zo vreselijk ‘gemeen’ dat je altijd een regelmatige cyclus hebt en wanneer die cyclus zo belangrijk is omdat je graag voor een 2e kindje wil gaan, gaat hij even flink raar doen.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct