Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hoe Lang Rusten Na Een Curretage

 • Auteur
  Berichten

 • To become mom
  Bijdrager
  #10089472

  Hoi hoi, 

  Aanstaande vrijdag word ik gecurreteerd n.a.v. een miskraam van bijna 10 weken. 

  Nou heb ik zondag een dienst van 10.00 tot 20.00 uur.

  Wat zouden jullie doen? Is dat haalbaar na een curretage vrijdag? Ik vind het moeilijk om mij ziek te melden en om anderen op te laten draaien. Ergens lijkt het mij toch geen fijn gevoel om zo kort na de ingreep te moeten presteren. 

  Veel liefs 


  AmiekJ
  Bijdrager
  #10089480 Quote

  Na mijn beide curretages ben ik pas na 4 dagen gaan werken. Hoewel de ingreep weinig pijn deed en ik me best goed voelde daarna was het wel fijn om rustig aan te kunnen doen. Van het roesje ben ik toch wel een dag gaar geweest en ook mentaal is het goed om de tijd te nemen en dingen te kunnen verwerken. Je bent ook de hele vrijdag met de ingreep bezig.

  Zelf ben ik nogal van het hup niet zeuren doorgaan maar die paar dagen waren wel nodig. ik denk dat zondag nog te snel zal zijn om te werken. Zeker als je een lange dienst hebt en ik vermoed dat je veel moet lopen/staan. Zorg goed voor jezelf en jezelf ziekmelding lijkt mij het verstandigst 

  Mook in mijn werk moeten anderen voor me invallen en dat vind ik ook vervelend maar uiteindelijk hebben ze er meer aan dat je goed herstelt dan weer gaat werken dan dat je te snel dingen doet en daarna langer afwezig bent om dat het toch niet ging

  sterkte vrijdag


  w_p
  Bijdrager
  #10089483 Quote

  Sterkte!

  helaas heb ik het 3x meegemaakt, de eerste keren veel te snel weer gaan werken. Had echt 2 weken een wattenhoofd van de narcose en heb een weekenddienst gedaan die ook echt te vroeg kwam. 

  Dus ik zou me echt ziek melden. Je kan beter rustig weer gaan werken als er iets meer mensen zijn om wat dingen van je over te nemen, dan in een drukke weekenddienst met minimale bezetting. 

   

  Hoop voor je dat het meevalt. 


  Juul tje
  Bijdrager
  #10089490 Quote

  Na 2 dagen aan het werk is wel erg snel. Ik ben ook een aantal dagen nog moe geweest van de narcose. Makkelijker nu aangeven zodat ze tijd hebben om vervanging te zoeken dan zondagochtend ziekmelden. Is ook een zorg minder waar je komend weekend niet meer over hoeft te twijfelen. 

  Veel sterkte vrijdag! 


  Danielle Arts
  Bijdrager
  #10089494 Quote

  Hoi,

   

  Ook helaas meegemaakt. Ik werd op dinsdag geholpen en kreeg daarna het advies van mijn gynaecoloog om pas weer op maandag te gaan werken. 

   

  Succes met de ingreep

  Danielle


  To become mom
  Bijdrager
  #10089528 Quote

  Bedankt voor jullie reacties meiden. Jullie bevestigen hetgeen wat mijn gevoel mij al zegt. Ik vind het zo spannend, maar ben ook blij als het achter de rug is. X


  Juul tje
  Bijdrager
  #10089822 Quote

  Sterkte vandaag! 


  To become mom
  Bijdrager
  #10089966 Quote

  Dankjewel! X

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct