Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hoe Waren De Eerste Nachten Thuis

 • Auteur
  Berichten
 • #10296881

  Hoi! 

  Zoals de titel al zegt; hoe waren jullie eerste nachten thuis met een pasgeboren baby?

  Onze kleine meid houd ons goed bezig in de nacht, het is dramatisch te noemen. Hoe hebben jullie dit ervaren? 

   


  RacheldeB
  Bijdrager
  #10296882 Quote

  Hier hetzelfde, maar dat hoort erbij! Om de drie uur voeden en dan ook verschonen, voordat hij dan gegeten had en sliep al snel 1 uur verder . 
  Het begin is nou eenmaal pittig, succes!

  #10296885 Quote

  Inderdaad zo. Eerste nacht denk ik al met al een halfuurtje geslapen? Daarna werd het steeds wat rustiger en beter. Houd vol, komt vanzelf goed! 


  Anemoontje
  Bijdrager
  #10296886 Quote

  Hier was het huilen! Alleen maar huid op huid en de borst bied troost. In een bedje slapen oid zat er zeker niet in. Het is erg wennen voor zo’n kleintje ineens in de grote wereld. 

  https://www.liefdevaneenmoeder.nl/mama-word-eens-wakker/

  lees dit maar eens 🙂


  Rcl
  Bijdrager
  #10296893 Quote

  Nou bij mij eerste nacht super 7 uur geslapen met de alle 2 de nacht ook 3 ook hij kwam maar 1 x in nacht en daarna vroeg in de ochtend en wat helpt wij wisselen de macht af 

   

  #10296897 Quote

  Natuurlijk moeten pasgeboren nachtvoedingen maar ze werden nooit wakker tussen de voedingen door. Dus zodra ze de nachtvoedingen niet meer nodig hadden sliepen ze gelijk klokje rond. Voel me een beetje schuldig… En ook nu dochter 4 zoontje 2 zijn het hele goede slapers 

  Lees ook: Alles over doorslapen
  #10296898 Quote

  Helemaal hetzelfde!

  Bij ons tweede kindje zeiden we ‘Oja dit was het in het begin’. Pffff niet leuk maar komt vanzelf een beter ritme in hoor! 😉


  Sopi
  Bijdrager
  #10296910 Quote

  Vreselijk, die eerste week/weken. Het wordt idd beter, maar je moet er even doorheen. Bij de eerste deden we alles samen waardoor we beiden niet sliepen. Nu geleerd om beide een halve nacht shift op ons te nemen. Daardoor bij de tweede een fijnere kraamtijd gehad.

  Veel succes! Het wordt echt beter! En als je kindje echt veel huilt en je je zorgen maakt zeker even laten kijken of ze misschien ergens last van heeft 😉


  Dannie
  Bijdrager
  #10296914 Quote

  Ons kindje was standaard wakker tussen 10 uur savonds en 2 uur snachts. Het dag- en nachtritme was nog behoorlijk omgedraaid. 

  na 2 uur sliep hij altijd goed en steeds wat langer. Met 6 weken sliep hij van 11 uur savonds tot 7 sochtends en dit breide zich nog uit. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct