Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hoelang bijven liggen

 • Auteur
  Berichten

 • Dream mom
  Bijdrager
  #10178485

  Hallo, ik heb een vraagje voor de onlangs zwangere vrouwen. Misschien erg persoonlijk, maar hebben jullie gelegen na het geslachtsgemeenschap en een kussen onder de poep of direct opgestaan? Is het bewegen vd schaamlippen nodig om de zaadcellen binnen te houden of liever niets doen? En zijn er nog tips dat ik mag weten. 


  gebruiker365106
  Bijdrager
  #10178487 Quote

  Hi, 

  Toen t hierna 6 mnd niet lukte begonnen met ovulatietest en 10 min met kussen onder de kont. 

  Maar de keer dat ik zwanger werd niets van dit alles gedaan. Was snelle seks waarna meteen schoongemaakt. 

  Suc6!

   

  Grtn nvn


  Laindey
  Bijdrager
  #10178508 Quote

  Ik kan je 1 tip geven en dat is vooral genieten van elkaar en je niet bezig houden met dingen zoals kussens onder je billen leggen. 

  Gewoon lekker seks hebben en niet teveel geforceerd dingen doen. 

  Ik ben ook zwanger geraakt zonder kussen onder mn billen en gewoon na een vluggertje. Terwijl ik de maanden ervoor altijd met een kussen onder mn billen heb gelegen met mn benen omhoog. 


  Ninaapie
  Bijdrager
  #10178511 Quote

  Nee hoor, allemaal niet gedaan. Ik heb er geen toestand van gemaakt en ben gewoon zwanger geworden. 


  JomieJW
  Bijdrager
  #10178516 Quote

  Mijn tips? Hier totaal niet mee bezig zijn. Met je billen omhoog gaan liggen na de seks, schaamlippen bewegen.. allemaal complete onzin en fabeltjes dat dit zou helpen! Enige werkelijk nuttige tip die ik je kan geven is eens op internet te gaan zoeken wat er werkelijk gebeurt wanneer een man klaarkomt, wat er gebeurt als een eicel en spermacel bij elkaar komen, etc. Wanneer een man klaarkomt, gaat dat met zo’n enorme snelheid dat de snelste zaadcellen allang ver in jouw lichaam binnengedrongen zijn en onderweg naar jouw eitje, nog ver voordat jij je kont omhoog kunt leggen. Alle zaadcellen die te langzaam zijn, dat is wat overblijft en uiteindelijk dus uit je lichaam komt na de seks. 

  Een beetje kennis over hoe het allemaal werkt lijkt me geen overbodige luxe.

  #10178524 Quote

  Hier idd ook de maand dat ik er echt klaar mee was en we maar 1 keer sex hebben gehad zonder alle fabeltjes was het raak.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Dream mom
  Bijdrager
  #10178555 Quote

  Oo danku voor de antwoorden. Ik zal jullie tips proberen, want ben er nu ook wel moe van, bijna een jaar

  #10178701 Quote

  Wij waren niet bezig met het zwanger worden. ( totaal niet, niet gepland, wel heeeeeeel welkom) maar ik bleef noooit liggen na de seks. Gelijk alles schoongemaakt


  NorahEs
  Bijdrager
  #10178969 Quote

  Ik heb gelezen dat wanneer je een orgasme krijgt na de man, je baarmoedermond nog extra openstaat en in beweging komt waardoor de kans nog wat groter wordt dat de zaadcellen naar binnen zwemmen haha. Wie weet het proberen waard?

  Ik heb zelf niks geks gedaan na de seks. Vaak gewoon gelijk opgestaand om te plassen etc en toch zwanger 🙂 Dus denk dat het allemaal niet zoveel uitmaakt.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct