Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Hoeslakentje Joolz Day Wagen

 • Auteur
  Berichten

 • Lotusbloempje
  Bijdrager
  #10144255

  Hallo allemaal,

  Ik ben inmiddels 20 weken in verwachting van een meisje. Ik ben al een beetje begonnen met het afvinken van mijn lijstje. Hier staan ook hoeslakens en een dekentje voor onze kinderwagen op. Wij hebben een joolz day 3. Welke hoeslakentjes gebruiken jullie voor het matrasje van de wagen? Ik zag dat ze van Joolz zelf te koop zijn, maar alleen wit/grijs en vond ze best prijzig. 

  En welk lakentje gebruiken jullie voor de wagen? Ik ben begin mei uitgerekend ik vind het soms wat lastig kopen ivm de temperatuur. Kan net warm zijn in die periode, maar soms ook wel fris. 

   

  Alvast bedankt! 


  Niynti
  Bijdrager
  #10144258 Quote

  Hoi hoi, heb een Joolz Geo en gewoon hoeslakentjes voor wiegjes gebruikt, is dezelfde afmeting als matrasje wagen, weet niet of er veel verschil is met een day3. Ben voor jersey hoeslakens gegaan voor in de wagen, maar katoen kan ook. Zoontje afgelopen jaar mei geboren en gebruikten alleen de eerste weken een (wieg)lakentje + gebreid dekentje van Bambino Kruidvat voor in de wagen, daarna werd het zo heet dat het niet meer nodig was 😊 succes met alle aanschaffen en een goede zwangerschap!

  #10144260 Quote

  Wij hebben een bugaboo, maar ook met matrasje. Wij doen gewoon een grote hydrofiele luier om het matras heen, dat is super makkelijk te verschonen en echt veel goedkoper dan meerdere hoeslakens. Als lakentje is het lastig, want het hangt ook heel erg van je baby af. Onze dochter heeft het supersnel warm, dus ligt zelfs rond deze tijd alleen in haar voetenzak, zonder laken of deken. 

  Succes!


  Felyar
  Bijdrager
  #10144264 Quote

  Hoi, wij hebben een Joolz day2, maar gebruiken gewoon de lakentjes/dekens/hoeslakens die je ook voor het wiegje kan gebruiken. Past prima! 


  melissa derky
  Bijdrager
  #10144266 Quote

  Ik heb de mutsy en gebruik ook hoeslakens voor wiegjes. Kan inderdaad prima.  En net als de rest een trappelzak of laken of een dunne deken

  #10144280 Quote

  Joolz geo 2 en ook wij gebruik wieg hoelakens en dekentjes. Van Joolz zelf vond ik ook nogal overdreven prijzig.


  Lotusbloempje
  Bijdrager
  #10144287 Quote

  Super bedankt iedereen voor de reacties ☺️! Hier kan ik zeker wat mee. Lakentjes en hoeslakens voor de wieg scheelt zeker een hoop geld ☺️

  #10144316 Quote

  Ik heb de joolz day 2 en gebruik een hoes voor het verschoonkussen en een hydrofiel doek in een driehoek gevouwen eroverheen. Succes!

  #10144318 Quote

  Ik heb ook een Joolz en doe daar de hoes van een aankleedkussen omheen, past ook prima!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen