Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hoesten in de nacht

 • Auteur
  Berichten

 • Marjooww
  Bijdrager
  #10351889

  Hoi iedereen,

  De laatste tijd hoest mijn kleine jongen van 14 maanden een aantal keren in de nacht. Hij hoest dan een paar keer goed en dat een paar keer per nacht (zo’n 2 a 3 keer meestal)

  Herkennen julie dit? Verder lijkt hij nergens last van te hebben, hij is niet verkouden, of benauwd en hoest niet als hij wakker is.


  Pimpelmees
  Bijdrager
  #10352011 Quote

  Hier helaas erg veel ervaring met nachteijk hoesten, ook in het kader van astma en pseudo-kroep. Maar los hiervan hoest hij ook elke nacht stevig. Sind we goede astma-medicatie hebben gaat het gelukkig beter. Misschien toch een virusje onder de leden waar hij verder gelukkig weinig last van heeft? Hier is een daling van temperatuur ook altijd wel een trigger. Verder zou ik me er niet druk om maken, zolang hij niet erg benauwd of ziek is/hoge koorts heeft. Maar bij twijfel altijd even langs de HA.


  Pimpelmees
  Bijdrager
  #10352013 Quote

  Ohja, onze man is er ook vaak benauwd bij trouwens en hoesten tot braken aan toe, piepende ademhaling etc. Als je dat gaat krijgen zou ik wel even naar HA gaan; hebben ze soms wel pufjes nodig. Maar alleen hoesten is vrij onschuldig denk ik.


  Marjooww
  Bijdrager
  #10352069 Quote

  Dankjewel voor je reactie. Ik heb zelf ook jeugd astma gehad, dus daar ben ik vooral bang voor… maar verder heeft hij weinig klachten, en over de hele nacht is het dus een paar flinke hoesten, maar hij wordt er niet wakker van bijvoorbeeld

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct