Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hoevaak sex bij zwanger worden

 • Auteur
  Berichten

 • Jalaa
  Bijdrager
  #10084435

  Zoals de titel zegt. Hoevaak hebben jullie sex terwijl jullie bezig zijn met een kinderwens ? Alleen de dagen vanaf moment dat je eisprong hebt en dan 3 dagen zo doen wij het nu omdat we graag willen dat het leuk blijft zegmaar.. of zou dit te weinig zijn ? Ik bedoel alleen die dagen heb je grote kans toch ? Doe ovulatietesten


  JD4
  Bijdrager
  #10084437 Quote

  Na je eisprong sexen is te laat!

  om de dag voor je eisprong en de dag van eisprong is goed. En daarna voor de gezelligheid 😉


  Deeem
  Bijdrager
  #10084441 Quote

  Toen wij besloten dat ik met de pil zou stoppen hebben we gezegd tegen elkaar dat we gewoon sex zouden hebben wanneer we willen. Zodat het geen moetje wordt. Verder ook geen ovulatietesten gedaan. We zouden het wel zien. We gaven het gewoon een jaar de tijd. Geen druk. En uiteindelijk is het na 4 maanden al ‘gelukt’. Terwijl ik ook mensen ken die er iedere keer mee bezig waren en testen deden waarbij het een jaar heeft geduurd.

  Dus lastig. Gewoon doen wanneer jullie willen. En de week van je ovulatie misschien een keer meer? Dacht wel dat je meer kans had om zwanger de worden door juist voor je ovulatie te klussen.


  StephW
  Bijdrager
  #10084459 Quote

  Juist iets voor je ovulatie is slim, maar ik heb idd ook gedaan wat we altijd deden (ongeveer 2x per week) en even kijken wat er zou gebeuren. Het was voldoende bleek al snel. Doe wat je fijn vindt, maar na je eisprong is idd te laat. Verder hoor ik vaak dat om de dag het best is. Niet iedere dag dus.. probeer het eerst eens zonder meten en de ‘we moeten nu’ als je het mij vraagt, wie weet is dat al genoeg!


  Jalaa
  Bijdrager
  #10084471 Quote

  Ja oke ik snap jullie. En de eerste paar maand hebben we gewoon maar wat gedaan zegmaar en best wel vaak ook. Alleen het wil maar niet lukken vandaar dat ik nu ovulatietesten gebruik. En zodra die dan zegt vrichtbaar ik dacht dan die avond het sws doen en dag erna. Omdat ik een beetje onregelmatig ongesteld ben weet ik sws niet wanneer ik hem precies heb dus dag ervoor word moeilijk uitzoeke  maar daarnaast doen we het heus ook nog wel maar ik was even benieuwd maar dus zodea de test zegt vruchtbaar als je t die avobd doet ben je dus al te laat ?


  KHCO
  Bijdrager
  #10084535 Quote

  Ik gebruikte een ovulatieapp en rekende dan uit wanneer ik mijn eisprong had met een cyclus van 28 dagen en van 33 dagen (omdat ik erg onregelmatig ben) en dan begonnen wij 1a2 dagen voor de “vroege eisprong” tot 1 dag na de “late eisprong”  dus zon 5x achter elkaar iedere avond, zonder tegenzin 🙂 ook gebruikte ik die testen van sensitest op die dagen getest en eisprong lag daar inderdaad tussenin, heel veel geluk gehad want het was de eerste keer meteen raak.


  Irisxo
  Bijdrager
  #10084544 Quote

  @Jalaa als je het op de dag van de positieve test doet en de dag erna dan is dat prima hoor. Wanneer je een positieve ovulatie test hebt zal je eisprong ongeveer een dag later zijn, in iedergeval 24-36 uur na de positieve test. 

  Dagen voor de positieve ovulatie test en de dag van de positieve ovulatie test is ook voldoende. Maak er niet teveel een obsessie van.

  Succes!


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10084847 Quote

  Rond de ei sprong elke dag dus zn 4 5 dagen  achter mekaar.

  Dus om de dag is onzin kan ook elke dag  voor een betere sperma kwaliteit  

  Ben nu 24 weken zwanger😊


  Mamaaatje
  Bijdrager
  #10084858 Quote

  Zodra je menstruatie over is, om de dag vrijen gedurende 1,5 week zodat je eisprong erin valt. Sperma blijft 4 dagen in leven. Ei maar 12-24u dus je moet vooral voor de eisprong vrijen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct