Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hoeveelste Ronde Zit Jij

 • Auteur
  Berichten

 • NolaMichelle
  Bijdrager
  #10577970

  Hi,

  Ik ben nieuw op het forum en vroeg mij af in de hoeveelste ronde jullie zitten. In mijn omgeving lijken er altijd twee uiterste te zijn.. direct zwanger of de medische molen.

  Ontmoet graag mensen hier die in hetzelfde schuitje zitten of je het nou al langere tijd probeert of net bezig ben.

  Zelf schuil ik mij onder de categorie net bezig. 4 rondes verder en realistisch weet ik dat ik me niet zo druk moet maken en wat geduldiger mag zijn. Maar hopelijk herkennen mensen dit als ik zeg, je bent er klaar voor, je wilt het graag en dan liever vandaag dan morgen 😅


  Pandalover
  Bijdrager
  #10577992 Quote

  Oooh zo lastig!! Bij de eerste : ik wilde het zooo graag en dan natuurlijk METEEN! Na 15 jaar de pil geslikt was ik in ronde 3 zwanger. Mijn cyclus was wel weer meteen redelijk regelmatig (tussen 26-34 dagen). Bij de 2e: gestopt met de pil na een jaar slikken, 1x onveilig gedaan en zwanger in de eerste ronde dus. En had die verwachting helemaal niet dus dat was fijn!! Nu voor de 3e bezig en dat is dus echt irritant want je hebt toch zo je verwachtingen. Toen de eerste ronde dus niet lukte wel lichtelijk teleurgesteld. Nu in de 2e ronde en ga maandag testen (vandaag denk ik 8dpo)….
  Aan de ene kant goeie hoop (sinds gisteren wat last van steken/krampen in mijn buik, droge mond, rugpijn en witte dingetjes in mijn urine) maar aan de andere kant wil ik eigenlijk niet te positief zijn om niet weer teleurgesteld te worden..
  Wachten duurt lang haha!!


  alison
  Bijdrager
  #10578002 Quote

  Hoi NolaMichelle, 

  Bij mij was het voor mijn eerste kindje gelijk raak maar werd een miskraam, toen 3 maanden even hersteld daarna gelijk raak en dat ging goed. 

  Nu voor een 2e kindje werd helaas ook een miskraam, wel gelijk opnieuw geprobeerd daarna 2 rondes gelijk weer positieve testen maar werd alsnog ongesteld, zit nu in ronde 3 en verwacht dit weekend eigenlijk mn menstruatie heb al 5 dagen zoveel kramp, maar ik hoop dus snel raak. Dat hoopt natuurlijk iedereen met een kinder wens 🙂 


  NolaMichelle
  Bijdrager
  #10578016 Quote

  Wat fijn om te lezen dat het zo snel raak was bij je! Mijn menstruatie liep vanaf het eerste meteen in regelmatige cyclus. Kan de klok erop gelijk zetten. Gister was voor het eerste dat ik 1 dag overtijd was, maar helaas vandaag diende moeder natuur zich weer aan. Hoop dat jij snel je derde kindje mag verwachten❤️


  NolaMichelle
  Bijdrager
  #10578017 Quote

  Wat vervelend om te lezen dat je twee keer een miskraam heb gehad. Hoop dat je snel je tweede kindje mag verwachten❤️


  IdW
  Bijdrager
  #10578040 Quote

  Haha ja, ongeduldig werd ik ook al snel! Bij de eerste na 9 maanden gelukt. Had een vriendin waar het ook gelijk de eerste de beste maand gelukt was, dan ben je gelijk ongerust 😜 nu zo’n 6 maanden aan t proberen voor een tweede.. sta er nu gelukkig wel relaxter in! Maar aan het einde van die twee weken wachten toch altijd weer spannend 🤗 heb ook mensen om me heen die in de medische molen zitten, dan word je vanzelf ook wel nuchter denk ik.. ben dan maar blij dat dat bij ons niet het geval was! Nu maar hopen dat er snel een positieve test komt 🤞🏻 jij ook veel succes!!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Daniek
  Bijdrager
  #10578057 Quote

  Oh spannend he, ik herken het enorm!! Bij ons eerste kindje was ik super gefocust en elke keer ongesteld was weer een teleurstelling en zenuwslopend. Uiteindelijk zwanger na 13 maanden, wat dus gevoelsmatig lang is maar eerder normaal dan abnormaal.

  Vorige week knoop doorgehakt dat we voor een 2e kindje gaan, onze dochter is nu 2 jaar. Ik heb steeds gezegd bij een 2e ga ik er nuchter in en we zien het wel, ik denk ook dat ik relaxter ben maar toch ben ik aan het berekenen wanneer mn eisprong is terwijl ik het op z’n beloop wilde laten hahahaa. Mindfuck, dus ja ik begreep je super goed!

  Succes, hopelijk snel een positieve test


  Noenoe
  Bijdrager
  #10578075 Quote

  Ga nu de 4e ronde in.. en vind het nu wel lastig worden, ook al is het nog vroeg in de pogingen. 


  LoesLoes
  Bijdrager
  #10578086 Quote

  Fijn om positieve verhalen te lezen. Ik zit helaas in ronde 13. Het begint nu echt ontzettend moeilijk te worden om de moed erin te houden. Het lijkt ook of ik omsingeld ben door zwangere vrouwen, iedere maand is er minstens één aankondiging en dan denk ik: waarom ik niet? Bij de gyno zag alles er goed uit, ik heb een regelmatige cyclus, heb een tijdje (van in het begin tot ongeveer ronde 11) ovulatietesten gebruikt en altijd rond dezelfde cyclusdag een piek dus ben ermee gestopt… Ben 25 en mijn man 23 dus nog jong. Mijn man zijn zaad is nu ‘binnen’ voor onderzoek. Ergens hoop ik dat er niets uitkomt maar het idee dat we dan weer op wandelen worden gestuurd om ‘verder te proberen’ geeft me dan ook weer stress. Nog iemand een soortgelijke situatie? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct