Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hoofdpijn

 • Auteur
  Berichten

 • Marlein
  Bijdrager
  #10181050

  Hoi hoi,

  Ik ben nu 12+2 weken zwanger. Maar sinds een week heb ik last van hoofdpijn, een drukkend gevoel aan de rechterkant van mijn hoofd, op 1 plekje wat uitstraalt naar mijn oog.

  Als ik buk of nies doet het meer zeer. Zijn er mensen die dit herkennen? 

  Groetjes Marjolein en bedankt alvast.


  Beautygirl
  Bijdrager
  #10181072 Quote

  Ik heb ook enorm last gehad van hoofdpijn. Bokkend waardoor ik niet eens de trap af kon. Ik belde de dokter voor advies en moest om de zoveel uur 2 paracetamollen innemen niet meer dan 6 per dag.


  Jippie
  Bijdrager
  #10181074 Quote

  Ik had rond die tijd ook veel hoofdpijn. Ik ben bij de fysio geweest en die heeft mijn nek en bovenrug losgemaakt en toen ging het veel beter. 


  Wittechocola
  Bijdrager
  #10181107 Quote

  Ik heb 3 maanden lang hoofdpijn gehad. Vermoeiend!!

  Ben toen ook naar de fysio geweest, en die heeft me ook gekraakt. (Had voor mijn zwangerschap ook regelmatig hoofdpijn, maar dat voelde heel anders.)

  Ik werd èlke dag wakker met hoofdpijn, dus toen ging ik ff goed nadenken. Ik sliep altijd met een vrij strakke knot op mn hoofd. Toen ben ik zonder knot gaan slapen, en werd ik wakker zonder hoofdpijn. Dacht dat het toeval was, totdat ik dit vaker deed. Nu slaap ik elke nacht met een losse vlecht èn drink ik als ik wakker word heel veel water. En je gelooft het niet; bijna nooit meer hoofdpijn!!!! Ohja, en elke dag 1 kopje koffie. Nam voor mn zwangerschap ook elke dag koffie, dus dat heb ik nu beperkt naar 1 per dag. 

  Succes! Hoofdpijn is echt ***. Belemmerd je in àlles..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct