Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hoofdpijn

 • Auteur
  Berichten

 • Samara
  Bijdrager
  #10290600

  Wakker geworden met een vreselijke hoofdpijn en pijnlijke ogen. Twee weken geleden ook plots op het einde van de werkdag ook last van gekregen. Iemand hier ervaring mee? Mijn bloeddruk is goed.


  TJF
  Bijdrager
  #10290602 Quote

  Klinkt als een migraine aanval. Dit kan helaas ook een zwangerschaps kwaal zijn. Veel rust nemen en in een donkere kamer gaan slapen helpt vaak. 


  Denise Kerber
  Bijdrager
  #10290968 Quote

  Ben je misschien ongemerkt wat gestresst de laatste tijd? Stress kan flinke hoofdpijn bezorgen namelijk. Misschien ben je het zelf niet eens bewust maar maak je je toch zorgen om bepaalde dingen. 

  Anders even naar de HA?


  Sajeso
  Bijdrager
  #10290989 Quote

  Kijk je veel naar een scherm / tv?

  Je hoeft namelijk niet meteen last van je ogen te krijgen als je in een (te donkere) kamer naar fel licht zit te kijken van bv een tv of pc. Door het concentreren van je ogen doen deze pijn en krijg je hier vaak hoofdpijn bij pas na rust, dus vaak na slapen of langere tijd niet kijken, uit zich dit in klachten.

  Migraine kan inderdaad ook, het kan zelfs aan een te lage suiker liggen of een hele sterke nieuwe geur, bv nieuwe wasverzachter, kan deze klachten triggeren.

   

   


  JulienevM
  Bijdrager
  #10291019 Quote

  Ik heb ook veel sneller last van hoofdpijn, zeker na een drukke werkdag. Als het echt niet meer gaat neem ik 1 paracetamol 500mg en ga vroeg naar bed, meestal werkt dit… Heb ook geen hoge bloeddruk. 

  Heel vervelend is het wel. Als je je zorgen maakt zou je altijd naar de vk of huisarts kunnen. 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct