Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

hoop, hoop en nog is hoop

 • Auteur
  Berichten

 • duimelijntjee
  Bijdrager
  #10293067

  beste mede hopers,

  Deze ronde, man oh man ik vind het spannend!! We proberen het nu 14 maanden. kortom, al een tijdje. Maaar we hebben alle onderzoeken achter de rug zitten en hebben groen licht. Alles is helemaal goed. Nu heb ik deze ronde voor mijn ovulatie ook een HSG (door spuiten van eileiders) gehad. Er werd gezegd meerdere keren door verschillende in het ziekenhuis dat dit meer kans met zich mee bracht. 

  Dus zit ik hier nu dag 17, van de 27. Eisprong gehad en op het wachtbankje. 

  Maar wat heb ik er veel hoop in deze ronde. Het zou nu echt echt heel goed zo maar is kunnen. Diep van binnen lijk ik het te voelen en wordt het steeds meer waar. Nergens op gebaseerd hoor.

  Hoe kom ik deze 10 dagen nog door?? Tevens ik vind het zo eng om zo veel hoop te hebben, zo bang dat hij dan weer negatief is terwijl ik nu zo veel hoop heb. Iemand anders die dit ook zo ervaarde? en wat tips heeft?

  dankjewell:)


  Mamma croco
  Bijdrager
  #10293087 Quote

  Geen ervaring mee, maar ik las je berichtje en kan me inbeelden dat je na 14 maanden zo hard hoopt. Ik duim hard voor je mee!


  Mamma croco
  Bijdrager
  #10293089 Quote

  Overigens zit ik ook op dag 17 van de 26/27, dat hebben we wel gemeen, haha. Succes met wachten!


  Mientje
  Bijdrager
  #10293119 Quote

  Ik ben de 1e ronde na mijn HSG zwanger geraakt! Het was ronde 16 voor ons. Nu 12 weken zwanger ondertussen. Het kan dus zeker. Ik duim voor je mee!


  Julie-V
  Bijdrager
  #10293470 Quote

  Ahhh ik duim met je mee! Wij zijn ook alweer een goed jaar bezig. Zo spannend elke keer weer. Ik heb wel mijn eisprong gevonden. Vorige ronde had ik zo’n last van m’n borsten en dacht ik echt dat het raak zou zijn. Vorig jaar ben ik doorverwezen naar de gyn maar toen raakte ik 2 keer achter elkaar zwanger. Beiden een miskraam. Laten we hopen op positief nieuws! 🍀😍

  #10293472 Quote

  Hier ook ronde 14 donderdag inwendige echo

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  duimelijntjee
  Bijdrager
  #10293489 Quote

  bedant voor de reacties. het is slopend om langer bezig te zijn en iedereen om je heen zwanger lijkt te zijn. wanneer jij maar moet wachten en het allemaal voelt alsof alles oneerlijk is.

  maargoed ik heb nog steeds volle hoop. maakt mij bang maar ik spreek met mijzelf af dat ik donderdag mag testen. dan zit ik op 10 dpo en op dag 24 van de 27. 

  gefeliciteerd @Mientje!

  @vol verwachting, we wachten dan samen af. wanneer ga jij testen? en hoe lang ben jij nu bezig?


  Julie-V
  Bijdrager
  #10293525 Quote

  Ja, mee eens. Het lijkt wel alsof iedereen om me heen ineens zwanger is en ik merk dat ik het ook steeds wat lastiger begin te vinden. Als ik geen miskraam had gehad zouden we volgende maand een kindje hebben. Dat vind ik echt bizar om te beseffen…

  Ik ga volgend weekend testen, als ik mezelf in kan houden. Hoop dat de dagen snel voorbij vliegen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct