Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Huh?

 • Auteur
  Berichten

 • Muisjex
  Bijdrager
  #10190896

  Dames wie helpt mij…. ik dacht dat ik mijn ovululatie allang gehad had?? Zie foto https://www.mupload.nl/img/ub0zrbq5ih.jpeg

  Heb met Clearblue doorgetest en tot vandaag geen smiley, maar nu ineens wel??

  heb al 5 rondes een cyclus van 29/30 dagen, dus ik zit nu op dag 24?? Hoe kan dit?? Overigens geklust om de dag tot afgelopen maandag. Nu toch vanavond maar gezellig maken? Dit kan toch niet 🙈 


  Muisjex
  Bijdrager
  #10190899 Quote

  Sorry, *ovulatie* bedoel ik natuurlijk.. ben een beetje van slag. Ik dacht dat die was op 7 april. 


  Kimmiea
  Bijdrager
  #10190902 Quote

  Hoi,

  Ik zie op je foto geen test die echt knal positief is de controle streep moet dan even donker zijn dan de teststreep dus zou kunnen dat je een late eisprong hebt? Ik zou dus gewoon denken dat je Clearblue gelijk heeft 🙂


  Muisjex
  Bijdrager
  #10190903 Quote

  Hoi Kimmiea,

  Mijn streepjes zijn nooit echt ‘knal’.. maar heb in de vorige rondes altijd rond de 15/16e dag een smiley gehad.. en nog nooit zolang doorgetest.. Als dit zo is, dan weet ik ook dat we iedere keer ernaast zitten!
  Maar kan het eitje (mits nu bevrucht in deze hieropvolgende avond/dag) zich dan nog innestelen? Of hoe werkt zoiets? dan is een week toch te kort? of niet?


  jannekevs
  Bijdrager
  #10190907 Quote

  Ik heb precies hetzelfde gehad. Ik kwam er vorige maand achter dat ik altijd veel later mijn eisprong had. Terwijl de dagen ervoor een test ook soms aangaf een piek te hebben. 

  Ik ben er zelf ook per toeval achter gekomen met de test van clearblue dat mijn ei veel later pas was. Ik testte maar is door omdat ik die andere testen met streepjes zo gevoelig vind.  

  Resultaat; ik ben nu bijna 6 weken zwanger. 


  Muisjex
  Bijdrager
  #10190909 Quote

  Ik heb precies hetzelfde gehad. Ik kwam er vorige maand achter dat ik altijd veel later mijn eisprong had. Terwijl de dagen ervoor een test ook soms aangaf een piek te hebben. Ik ben er zelf ook per toeval achter gekomen met de test van clearblue dat mijn ei veel later pas was. Ik testte maar is door omdat ik die andere testen met streepjes zo gevoelig vind. Resultaat; ik ben nu bijna 6 weken zwanger.

  Oke.. dat is goed om te horen!! 🙂 Hoelang was jou cyclus?

  Wat raar.. dan zijn we al bijna een half jaar ‘verkeerd’ aan het klussen.. Voel overigens nu steken rechtsonder, hoop niet dat we vanavond te laat zijn.. Maar goed, dit geeft hoop!

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  Muisjex
  Bijdrager
  #10190910 Quote

  jannekevs; overigens gefeliciteerd met je zwangerschap!! 🙂


  jannekevs
  Bijdrager
  #10190911 Quote

  Thanks! 

  Ik had een cyclus van 30 dagen de eerste 4 keer. De vijfde keer was deze ineens bijna 50!? dagen. De zesde keer ben ik dus gaan testen met ovulatietesten en toen kwam ik erachter dat ik dus heel laat een eisprong had.

  Ben je hiervoor aan de pil geweest? Het kan namelijk ook zo zijn (wat ik had) dat je eerste cyclussen niet eens een echte goede eisprong gehad hebben. 

   


  Muisjex
  Bijdrager
  #10190913 Quote

  Thanks! Ik had een cyclus van 30 dagen de eerste 4 keer. De vijfde keer was deze ineens bijna 50!? dagen. De zesde keer ben ik dus gaan testen met ovulatietesten en toen kwam ik erachter dat ik dus heel laat een eisprong had. Ben je hiervoor aan de pil geweest? Het kan namelijk ook zo zijn (wat ik had) dat je eerste cyclussen niet eens een echte goede eisprong gehad hebben.

  Ben in oktober gestopt met de pil inderdaad.. Tot nu tot cyclussen: 30-30-27-30-30

  Dat zou betekenen dat als ik nu bevrucht zou raken vanavond of morgen, dat er dan maar 1 week tussen zit.. dit is toch te kort ?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct