Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

huilen bij papa

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker858906
  Bijdrager
  #5694049

  Even kort een situatie schets.

  Mijn kind is nu 6,5 mnd en ik en mn ex zijn 1,5 maand uit elkaar.

  Tijdens mijn zwangerschap veranderde hij heel erg, veel drinken laat thuis komen geen enkele steun of hulp. Terwijl het een bewuste keuze was. Ik heb een zware zwangerschap gehad met vele ziekenhuis bezoeken.

  Na de geboorte werd het niet beter. Hij draaide zich boos om als de kleine snachts ging huilen. Hij begint smiddags met werken en komt half 11 zijn bed uit. Geen hulp in de huishouden of iets. Hij heeft ook geen rijbewijs dus veel komt op mij aan. Hij liep vaak de hele dag met het kind rond, ik moest echt zeggen leg het nu neer. Als anderen de kleine vast hadden en hij kwam pakte hij het meteen weg. Ik ben heel anders en geef hem aan iedereen.

  Na mijn bevalling waren mn bekken zwaar gekneusd. Ik had echt geen behoefte aan seks en hij begreep dit niet. Werd er boos om en ging schreeuwen tegen zijn kind.

  1 dag per week, toen we nog samen waren, nam hij zijn kind en ging ik werken. De volgende dag was mijn kleine altijd onhandelbaar. Hier ben ik na een tijd ook mee gestopt.

  Hij is 2 mnd op vakantie geweest naar zijn familie. Niet 1 keer gebeld.

  Toen hij terug kwam was ik er wel klaar mee en zijn we uit elkaar gegaan. Ik heb  hem wel gezegd hij mag zijn kind zien wanneer hij wil en hoe vaak maar ik wil wel afspraken hierover maken. Wat doet hij hij belt een half uur van tevoren ja ik kom zo . Uuh ja ik ben niet altijd thuis. Hij komt max 2 keer per week en maar een uurtje.  Lijkt wel opvulling voor als hij zich verveelt.

  Nu het punt, ik laat ze altijd samen spelen en kom er dan niet tussen tenzij mijn ex zegt wat moet ik nu. Altijd na 10 min of een kwartier begint mijn kleine te huilen. Dit doet hij bij niemand alleen bij hem. Ik weet hij doet hem geen pijn of iets. Hij weet niet hoe hij er mee om moet gaat. Voorbeeld hij ging huilen hij zet hem op de stoel gaat voor hem zitten en begint tot 100 te tellen op een monotone toon, dan 3 keer het alfabet. Leek wel een dictator. Mijn kind ging nog harder huilen. Ik ben maar even buiten een kop koffie gaan doen.

  Ik heb al een aantal keren een aantal dingen voor gedaan, allemaal verschillende spelletjes uitgelegd.

  Wat moet ik doen? Er tussen komen? Waarom is het alleen bij hem? Mijn broer is een hele stille jongen maar mijn kind heeft het altijd leuk met hem en huilt niet, en die praat bijna niet doet ook geen spelletjes die houd hem vast en klaar.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct