Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Huilen In De Auto Baby 3 Maanden

 • Auteur
  Berichten

 • TineTine
  Bijdrager
  #10393787

  De eerste weken sliep ons kleintje heerlijk in de auto, zoals de meeste baby’s. Sinds 1 maand echter, panikeert ze elke keer.

  Als we vertrekken is ze meestal rustig, dan begint ze zachtjes te huilen tot het echt volledige paniek is, heel erg huilen, krijsen, verslikken… Dat gaat zo’n 10-15 minuten door, en dan valt ze meestal toch in slaap.

  We denken niet dat ze ergens pijn heeft in de maxi-cosi, want als ze daar binnenshuis in zit huilt ze niet. Als de papa of ik bij haar achteraan zit, lukt het meestal om haar iets sneller te kalmeren, maar het paniekmoment is zelfs dan onvermijdelijk. Een fopspeentje neemt ze al van haar geboorte niet.

  Wat zou het kunnen zijn? Iemand tips?

  #10393837 Quote

  Mijn zoontje vond het in die periode ook heel eng, zijn het blijven proberen af en toe en toen hij een maand of 4/5 was was het voorbij.. 


  TineTine
  Bijdrager
  #10393840 Quote

  Dat geeft hoop! Bedankt voor je reactie 🙂 Wij blijven het ook af en toe doen, wie weet went het uiteindelijk wel!

  #10393866 Quote

  Hier hetzelfde mij zoontje is nu 5,5 maand en slaapt nu de hele rit in de auto.


  Yima
  Bijdrager
  #10393916 Quote

  Mijn dochter heeft de maxicosi en autorijden nooit leuk gevonden. De eerste maanden had ik een hekel aan met de auto weg gaan, want ik zat steevast gestresst achter het stuur, met een baby die volledig over haar toeren was. En dan kreeg ze het ook nog eens veel te warm in dat stoeltje. 

  Het is na verloop van tijd wel wat beter geworden  vanaf 5 maanden ofzo ging ze als ik haar eerst moe liet spelen wel 30 min slapen. En sinds 6,5 maand kan ze na dat slaapje ook nog wel een half uurtje rustig zitten, beetje friemelen met een speendoekje dat aan het tuigje vast zit. Maar na een uurtje rijden zitten we nog altijd met een huilende baby. Lastig als je familie allemaal op 2 uur rijden afstand woont. Ze is 8 maanden nu. Ik denk dat ze er gewoon een hekel aan heeft. Misschien wordt het beter als ze baby af is.

   


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10393931 Quote

  Onze dochter heeft dit nooit echt leuk gevonden (ja, de eerste 2 weken ofzo … ). Rond de 2-3 maanden was het echt drama: overstuur zijn, krijsen. Zo erg dat ik op gegeven moment eigenlijk niet alleen wilde rijden. Het is daarna wel iets beter geworden, maar echt een pretje is het nooit geweest

  Nu is ze 1 jaar geweest. Het gaat beter, maar bijvoorbeeld in slaap vallen in de auto zit er niet in. Meestal begint ze na 10 minuten”uit uit” te roepen. 

  Ze heeft gewoon temperament 😉 

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen
  #10393938 Quote

  Mijn zoontje vond autorijden ook vreselijk! Standaart na 10/15 min was het huilen huilen huilen… Niks hielp..

  Met 1,5 werd het beter omdat hij wat begint te praten en dingen kon zien buiten…

  Daarvoor.. Drama. Voor mij max 1 uur rijden anders deed ik het niet want het was vreselijk! Slapen deed hij al helemaal nooit in de auto..


  Sopi
  Bijdrager
  #10394074 Quote

  Onze dochters houden ook niet van autorijden. In de maxicosi was het altijd huilen. In een autostoel kunnen ze meer zien en gaat het beter. Slapen in de auto doen ze allebei niet dus lange ritten proberen we te voorkomen.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen