Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Huilend en in paniek in bed

 • Auteur
  Berichten

 • Mamaxx
  Bijdrager
  #10230223

  Onze dochter van ruim 1,5 (21 maanden) wordt sinds kort regelmatig wakker en huilt dan heel snel aan en is meteen in paniek.
  Sinds gisteren is ze ook zo in paniek als we haar rustig in bed hebben gelegd voor haar middag slaapje. Pas als wij weer beneden zijn begint ze om ons te roepen en gaat dat over in volledige paniek, daarvoor gaat ze gewoon rustig liggen en is er niks aan de hand.
  Het enige wat ze dan wil is uit bed.
  Toen ik vanmorgen nadat ze gekalmeerd was vroeg of ze nog even ging slapen brak de paniek weer uit. Dit kennen we helemaal niet, ze ging altijd juist heel goed slapen en vond het altijd juist fijn om naar bed te gaan.
  Is er iemand die dit herkent? Miss in combinatie met de leeftijd? En zo ja wat kunnen we er mee? Het is zo zielig..


  W83
  Bijdrager
  #10230470 Quote

  Het is puur bij het slaap gaan? Het zou kunnen zijn dat er nachtmerries mee spelen of dat ze angst begint te krijgen voor donker, monsters e.d. 


  Mamaxx
  Bijdrager
  #10230930 Quote

  Bij het naar bed brengen en als ze wakker wordt.

  Aan die angsten hebben we ook al gedacht. Hebben nu een nachtlampje maar dat wilde ze gisteren niet aan. Toevallig toen wel gewoon goed gaan slapen. 

  Vanmorgen ook rustig wakker geworden,hadden de deur op een klein kiertje staan dus miss heeft het toch met angst voor donker te maken..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct