Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Huilend Wakker Worden S Nachts

 • Auteur
  Berichten
 • #10315384

  Onze lieve meid van 18 maanden slaapt ‘s middags goed. We leggen haar dan in bed en ze valt eigenlijk meteen om slaap. Ook in de avond gaat dit inmiddels goed (na een slaaptraining aan te houden van eerst 5 min huilen, dan 10 enz) Maar nu komt t ‘probleem’. Ze wordt ‘s nachts regelmatig huilend wakker. (Ze is dan ook echt wakker) We hebben hierbij ook bovenstaande geprobeerd maar in de nacht huilt ze veel harder en raakt ze echt overstuur. Ik merk dat mijn moederhart dit niet zo goed kan verdragen. Waardoor ze toch weer snel bij ons in bed ligt. (En hier slaapt ze meestal weer meteen) Mijn verstand zegt dat de slaaptraining haar wel kan helpen, maar mijn hart nog niet echt 🙈 Heeft iemand tips wat we nog meer kunnen doen? Of misschien een idee waarom ze zo vaak ‘s nachts wakker wordt? 

  Alvast bedankt. 


  Taps
  Bijdrager
  #10315387 Quote

  Kan het te maken hebben met de slaapregressie die rond de 18 maanden is? Google maar eens. Wij hadden ook opeens een dame die midden in de nacht krijsde en alleen naar bij ons wilde. Heeft ook meerdere nachten bij ons geslapen en na een kleine week was het weer over en slaapt ze weer heerlijk door.

  #10315390 Quote

  Bedankt voor je snelle reactie… maar ik ben bang dat t dat niet is. Want ze wordt al echt maanden ’s nachts wakker. Tot nu toe hadden we er niet zo’n last van dat ze dan bij ons lag. Maar nu de tweede op komst is wordt t toch minder comfortabel om met z’n drieën in bed te liggen 🙈

  #10315411 Quote

  Bij ons helpt mogen slokjes water te geven en even te troosten.


  Kikkie
  Bijdrager
  #10315549 Quote

  Bij ons hielp een nachtlampje aan. Onze dochter was bang als het helemaal donker was. Sinds we een nachtlampje gebruiken word ze helemaal niet meer wakker snachts. 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen