Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Huisselijk Geweld Help

 • Auteur
  Berichten
 • #10550056

  hey dames zoon 3 weken geleden heb ik mijn man laten opakken omdat die me sloeg en niet een keer maar een paar keer en dit was ook niet de eerste keer dat dit gebeurde dit gebeurt al een paar maanden alleen dit keer was de druppel hij heeft toen 24 uur vast gezeten en 10 dagen huisverbod gekregen na die 10 dagen kwam die weer thuis er zijn allemaal instanties die nu met ons bezig zijn de kinderen wonen nu bij mijn ouders omdat dat moest van veilig thuis er zijn nog steeds ruzies niet meer met mer zo veel geweld maar van de week kregen we ruzie en beet hij me toen heb ik hem een klap gegeven uit boosheid ik weet niet zo goed wat ik moet doen ik zit er zo door heen moet ik gaan scheiden  of blijf ik bij hem maar word ik dan gelukkig? 

  ik weet het allemaal niet meer ik heb dan 2 kinderen bij 2 verschillende mannen met me eerste vriend waar me zoontje van is heb ik geen contact meer mee ik ben pas 20 ik voel me zo gefaald 


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10550068 Quote

  Lieverd wat dapper dat je je verhaal deelt. Huiselijk geweld is NIET jouw schuld. Je bent enorm dapper dat je naar de politie gegaan bent. Blijf instanties inschakelen om je te helpen. Voor jezelf én voor je kinderen. Blijf om hulp vragen. Zorg dat je omgeving het weet, zodat zij een veilige haven voor je zijn. Én ga bij deze man weg!!!! Jij en je kinderen moeten dit niet meemaken.


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10550069 Quote

  Je zegt dat jij faalt. Maar dit is NIET jouw schuld. Je bent nog zo jong en zit in een situatie waar je nooit op voorbereid bent. Je hele identiteit is nog in ontwikkeling. Dus nee, jij faalt niet. Blijf in jezelf geloven mama! Voor deze 2 kindjes kan je er zijn.


  JoberoB
  Bijdrager
  #10550085 Quote

  Ga bij hem weg!!! Zo snel als je kunt! Kies voor je kinderen en voor jezelf. Je hebt niet gefaald lieverd. Zeker niet. Allereerst heb je al 2 prachtige kinderen ter wereld gebracht, dan kun je al niet meer falen in mijn ogen!
  Je bent dan wel nog maar 20, maar dat betekent dus ook dat je nu op tijd de keuze kunt maken om bij deze man weg te gaan en nog een heel leven voor je hebt. Sterkte en je bent echt mega dapper dat je je verhaal doet!

  #10550181 Quote

  Kies voor jezelf en je kinderen. Deze man gaat je alles behalve gelukkig maken. Sterkte 🍀

  #10550218 Quote

  Ga voor nu bij hem weg. Zorg voor rust en stabiliteit voor jezelf en je kinderen. Je kinderen zijn zoveel belangrijker dan je relatie. Als je kinderen nu niet bij jou wonen is dat waar jou prioriteit moet liggen. Rust en stabiliteit zodat de kinderen weer bij je kunnen wonen. Sterkte!

  read more image Lees ook: Relatie na de geboorte van je kind
  #10550619 Quote

  Hey!

  Allereerst heel veel sterkte! Mijn advies, hoe moeilijk ook, maar vertrek en zoek hulp.

  Ik ben zelf als kind onder geweld opgegroeid en geloof me dat wil je je kids niet aandoen! 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct