Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Huizenjacht Help

 • Auteur
  Berichten
 • #10527701

  Hey allemaal,

  Ik woon met mijn zoontje van 11 maanden en mijn vriend bij mijn schoonouders. Ik ben mama geworden op mijn 18e inmiddels ben ik 19 en toe aan ons eigen plekje met onze kleine man. Graag in eindhoven, uden, Tilburg, helmond of geldop omstreken mag ook. Weet iemand die iets verhuurd we willen gewoon weg met een baby van bijna 1 jaar is hij fijn dat hij zijn eigen slaapkamer krijgt en ik hem op me eigen manier kan opvoeden. Ik ben zo nooit alleen met mijn eigen kind pff iemand die ons zou kunnen/willen helpen 🙂


  Yildizz
  Bijdrager
  #10527707 Quote

  Ik heb ook zon probleem, wij wonen mef 4 personen met twee kinderen van 0 en 1 jaar in een 40 vierkantemeter appartement met maar
  1 slaapkamer die wij dan delen die is dan 16 vierkantemeter. Wij hebben naar iedereen bericht gestuurd hulp gevraagt
  En nee niemand helpt. Wij moeten volgens hun jarenlang wachten omdat er
  Meer dan 500 mensen voor ons zijn voor een huurwoning… dit onderwerp is heel
  Lastig en niet leuk ik snap je helemaal.. 🥺🤍


  Zwaluwtje
  Bijdrager
  #10527768 Quote

  O wat lastig dit meiden. Hoe vervelend ook dit is realiteit waar heel veel mensen op dit moment mee moeten dealen. Overal zijn megalange wachtlijsten zeker als je kiest/moet kiezen voor huurwoningen in de sociale huur. Wellicht is vrije huur nog een optie voor jullie, al zitten daar waarschijnlijk ook veel hele dure woningen tussen.

  Ik kan jullie niet concreet helpen, alleen maar heel veel sterkte met de situatie wensen.


  Lewis
  Bijdrager
  #10527794 Quote

  Oh wat een rampzalige huizenmarkt he?

  Wij zijn al bijna 40 en hebben een huis met overwaarde en spaargeld, en nog is het zo moeilijk. We hebben een jaar lang vanalles bekeken en overboden. Veel overboden ook. En niks heeft gewerkt. Uiteindelijk zijn we maar hier gaan verbouwen om ruimte te maken. Ook omgeving Eindhoven.

  Je zult denken, jij hebt tenminste een huis! Snap ik. Als starter is het helemaal onmogelijk. Ik wil er alleen maar mee zeggen dat het echt een gekkenhuis is om aan een woning te komen. Ik zou niet weten wat je kunt doen. De vrije sector is inmiddels ook onbetaalbaar en die random vreselijke huurverhogingen zonder dat er wat aan je huis opgeknapt wordt… En collega zit daar dan weer mee. 

  De enige twee mensen die ik ken (1 starter) die afgelopen jaar verhuisd zijn, hadden zich ingeschreven op een nieuwbouwproject in Beek en Donk. Maar dat was wel koop. 


  RomyVM
  Bijdrager
  #10527812 Quote

  Drama he..

  Wij zijn 30/38 jaar en hebben 2 dochters. Wonen mega klein, ons huis had eerst 1 slaapkamer en ondertussen 2 (na uitbouw) maar alsnog heeeeel weinig ruimte overal. Geen ruimte voor droger, echt nergens. Wasrek staat in onze slaapkamer, kinderwagen ligt altijd achterin de auto etc.
  Nu zwanger van de 3e, lang wanhopig op zoek geweest naar een ander huis maar niks gevonden… dus nu zijn we enorm aan het uitbouwen (we hebben gelukkig een grote tuin) zodat we straks meer ruimte hebben, want een 3e baby past onmogelijk in ons huis. Ik kan alleen een wiegje naast m’n bed kwijt, heb zelfs geen ruimte voor de kleertjes en zeker niet voor een box.

  Dus ja, drama is het. Tips heb ik niet, wij hadden het geluk dat we konden uitbouwen, ook al had ik daar weinig zin in. Sterkte!!


  JdeB
  Bijdrager
  #10528124 Quote

  Weet niet precies wat de voorwaarden zijn, maar kun je misschien urgentie aanvragen bij de sociale woningbouw?


  Umral
  Bijdrager
  #10528148 Quote

  Wat vervelend al die verhalen zeg.
  Sterkte allemaal.
  Vrije sector via makelaar huren een optie idd.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct