Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Hysterie In Ledikant

 • Auteur
  Berichten

 • BecenDavid
  Bijdrager
  #10327795

  Zijn er ouders die ervaring er mee hebben dat een baby gewoon absoluut weigert in een ledikant te slapen? Ik weet natuurlijk niet of dat het echt is maar als ik hem in mijn bed leg is alles prima maar het lijkt net alsof hij van zijn ledikant in paniek raakt 🤷‍♀️ nu heb ik wel veel verhalen gelezen over dat het een keer waard is hem eens in een campingbedje te leggen. Mooi is anders maar als het werkt? Hij is echt nog te klein (8 m) om naar een ander bed te gaan dus ik zoek een alternatief voor het ledikant 🙈 hij krijgt er echt paniek aanvallen in. Herkent iemand dit? 


  Mabesi
  Bijdrager
  #10327827 Quote

  Wij hadden wel een hele slechte slaper.. ons bed geen probleem, eigen bed wel. Lag niet aan het ledikant, was echt probleem met gaan slapen. Eens bij consultatie bureau besproken,  er is toen iemand bij ons thuis geweest om eens de  babykamer te  bekijken,  of zij iets zouden zien wat voor onrust kon zorgen. Wellicht is dit een idee? 


  Plopsa
  Bijdrager
  #10327852 Quote

  In jullie bed kan hij jullie geur ook ruiken. Misschien een idee om een paar nachten met een dekentje van hem te slapen en die dan bij hem te leggen. Dan ben jij toch dicht bij hem. 

  Leg je hem over als hij in jullie bed in slaap valt? Dan went hij misschien ook rustig aan het andere bed. Als hij dan wakker wordt ziet hij dat niet eng is in zijn ledikant. 

  Succes! 


  Melissabrian
  Bijdrager
  #10327855 Quote

  Hoi, 

  Hoe ligt hij in de ledikant?

  Misschien een mogelijkheid stukje geborgenheid te creëren door inbakerdoek of iets met jullie geur bij hem te leggen?

   

  Succes met het vinden van een goede oplossing


  FJ
  Bijdrager
  #10327869 Quote

  Hey, 

   

  wij hadden dit eerst ook, ik heb toen een shirt van mezelf boven zijn hoofdje gelegd, wat ik bv die dag had gedragen, en aan beide weerszijden van zijn hoofd een knuffel (hij heeft 2 slaapknuffels). Hij vind het heerlijk om daar met z’n hoofd tegenaan in slaap te vallen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct