Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ideeen Gevraagd Voor Datenight

 • Auteur
  Berichten

 • Pietepad
  Bijdrager
  #10481300

  Hoi iedereen! 

   

  Door allerlei omstandigheden zijn mijn vriend en ik wat uit elkaar gegroeid, ons vuur was een waakvlammetje geworden. We hebben het er uitgebreid over gehad en zijn tot de conclusie gekomen dat we wel graag samen oud willen worden. Ik had voorgesteld om 2x per week een datenight te houden, waarbij hij de ene date bedenkt en ik de ander. De ander doet gewoon mee (we zeiden eerst te makkelijk nee tegen elkaars ideeën). En het werpt zijn vruchten af! We besteden naast deze avonden ook weer meer tijd aan elkaar, zonder dat we met onze mobiel of televisie bezig zijn. 

   

  Maar dus ben ik dus een beetje inspiratieloos, dus hoopte ik op tips van jullie. We moeten thuis blijven, onze kleine ligt gewoon op bed namelijk (we gaan wel eens op pad samen, maar dat is nu niet de insteek). We hebben al bordspellen gedaan en kletspot. Hebben jullie nog leuke creatieve ideeën?


  JannekeN
  Bijdrager
  #10481304 Quote

  Dineren bij kaarslicht! We gaven onze zoon en aten zelf weinig. Als hij op bed ligt, kookten we uitgebreid en dineerden samen bij kaarslicht. Het was echt een avond om nooit te vergeten!


  Lisette
  Bijdrager
  #10481310 Quote

  Misschien iets heel stoms wat ik voorstel, maar tijdens de echte lockdown hebben mijn vriend en ik tiktokfilmpjes geprobeerd. Dat bracht ons op hilarische beelden. Je moet wel toevallig net leuke tegenkomen. Wij kunnen bijvoorbeeld niet echt dansen en hebben dus andere dingen gedaan die er voorbij kwamen. Erg veel lol gehad.

  #10481323 Quote

  Koekjes bakken, roller coaster tycoon (mijn partner en ik hebben toen corona startte samen een pretpark gemaakt), beachballen, puzzel, samen klussen.


  Moradora
  Bijdrager
  #10481348 Quote

  Je kunt escaperooms voor thuis bestellen of een crimibox. Daarmee krijg je een dossier waarmee je een moord moet oplossen.

  Je kunt ook een home spa avond organiseren. Met maskers, voetenbadje etc.


  Pietepad
  Bijdrager
  #10481388 Quote

  Dankjulliewel voor de creatieve ideetjes!


  LiekeIvaenSev
  Bijdrager
  #10481450 Quote

  Gewoon lekker samen op de bank een romantische film kijken bij kaarslicht. Lekker tegen elkaar aan kruipen en het ervan nemen. Bedenk vooral wat jullie samen brengt en beide leuk vinden 😘

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct