Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Iemand Die Dit Herkent

 • Auteur
  Berichten

 • Daniek
  Bijdrager
  #10216399

  Hallo,

  Wij zitten momenteel in onze 3e ronde en normaal ben ik wel binnen de 32 dagen dat ik ongesteld word. Nu had ik afgelopen do mijn nod. En vorige week maandag tot zondag heb ik steeds heel licht bruin bloedverlies gehad, ik schrok meteen maar geen bloed gehad en nu is het gestopt. Nu heb ik sinds gisteren wel menstruatie kramp maar vanmorgen ook nog geen bloed. Verder geen klachten, heel iets rugpijn en moe maarja dat kan ook door de warmte..  help iemand die dit hetkenh


  Sandujour
  Bijdrager
  #10216405 Quote

  Heb je een zwangerschapstest gedaan?


  SanneStar
  Bijdrager
  #10216408 Quote

  Zal indd kunnen duiden op een zwangerschap.. vaak heb je voor je NOD bloed/bruin verlies.. ik heb zelf 1 spatje bloed/bruin verlies gehad 1 dag voor me NOD.. ik wist al dat ik zwanger was dus bij mij was het even schrikken maar gelukkig niets aan de hand. 

  Rug & buikpijn / krampen horen er bij.. ene dag heb ik ze meer dan de andere.. dat voel je omdat je baarmoeder vrij snel gaat groeien.. ook hier hoef je, je geen zorgen om te maken.

  gewoon even testen zal ik zeggen


  Daniek
  Bijdrager
  #10216413 Quote

  Bedankt voor de snelle reacties! Nee ik wilde eigenlijk donderdag pas gaan testen, geen idee waarom. Bang voor een teleurstelling ofzo, slaat ook eigenlijk nergens op. Ben vooral bang dat m’n menstruatie nu nog doorbreekt en dat zou betekenen dat m’n hele cyclus in de war is dus vandaar dat ik mezelf misschien nog in de waan wil laten dat ik misschien wel zwanger ben.. maar misschien toch maar testje halen vanmiddag, maar dan zou ik pas morgenochtend met ochtend urine testen denk ik of niet?


  SanneStar
  Bijdrager
  #10216421 Quote

  Mijn NOD zal ook pas officieel afgelopen donderdag zijn… de zondag daarvoor op vaderdag had ik al een knal test te pakken.. dus gewoon testen.. en vergeet niet, geen bloed geeft moed!

  haal anders bij de action early testen, daar heb ik t ook mee gedaan.. en om een teleurstelling te voorkomen kan je beter in de ochtend testen dan zit er meer hcg in je urine en als je dan nog licht positief test dan zie je dat wel met ochtend urine en niet met latere urine.

  hou je ons morgen op de hoogte?? 


  Daniek
  Bijdrager
  #10216434 Quote

  Ja ik laat het zeker weten!

  Maar had jij ook echt precies dezelfde buikpijn/krampen als met menstruatie of was het wel anders? Is dit jou eerste zwangerschap?

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10216441 Quote

  Als ik het goed begrijp, dan zit je na je NOD. Dan hoef je niet meer met ochtendurine te testen. Je kunt het beste wel geconcentreerde urine gebruiken, dus van tevoren even niet (veel) drinken. Succes!


  SanneStar
  Bijdrager
  #10216457 Quote

  Dit is indd mijn eerste zwangerschap.. had al een week voor me NOD krampjes alsof ik ongesteld was / ging worden.. en t kwam niet.. voelde ook meer dan alleen dat hoor.. hoofdpijn, misselijk, stemmingswisselingen, melk achtige afscheiding enz. Dus vandaar een vroege test (4dagen voor NOD) en meteen positief.. voelde me niet zwanger maar had t gevoel alsof me lichaam het me duidelijk probeerde te maken.. en pas sinds me NOD pijn aan me tieten/tepels.

  ken me eigen lichaam heel goed dus wist eigenlijk vrij snel dat het raak was, 1e ronde 1e kindje en zit nu op 5+5

  #10216791 Quote

  Ik heb niet exact hetzelfde maar zit ook in twijfel. Ik zou vrijdag me NOD moeten hebben. En heb vanochtend een 4 dagen voor NOD test gebruikt die was negatief. Daarnet ineens bruinige afscheiding… maar nog niks van door zet. Ik vind het wel vroeg voor menstruatie al. Maar ik heb de moed al een beetje opgegeven. Omdat de test ook negatief was vanochtend. Ik denk dat jij nog wel kans maakt omdat je ook een soort van overtijd bent. Ik heb verder geen menstruatie klachten gehad nog, wel een gister  lage ondertug pijn.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct