Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Iemand die het herkend?

 • Auteur
  Berichten

 • Varnofer
  Bijdrager
  #5697124

  Hayhay! Ik heb mij vergist in de datum ik dacht dat ik vandaag ongesteld zou moeten worden maar had het gisteren dus al moeten worden.. ben het nog niet en kon ook niet meer wachten. Ik heb vanmorgen met mijn ochtend urine getest.. niks uitgekomen helaas.. wel heb ik wat symptomen (gevoelige tepels af en toe misselijk hoofdpijn en (nog) niet ongesteld en moeheid). Is er nog hoop voor mij en meer mama’s die ‘ver’ na hun nod positief testte? wanneer kan ik t beste weer testen? Heb vorige week ook last van steken onder in mn buik gehad weet niet waar ik dat aan zou kunnen linken?


  Nail89
  Bijdrager
  #5697125 Quote

  Over 2 dagen nog een keer testen als je dan niet ongesteld bent. Ik ben wel eens 2 weken over tijd geweest zonder zwanger te zijn door stress. Ik was er te veel mee bezig! Succes met wachten, is lastig!


  Varnofer
  Bijdrager
  #5697126 Quote

  Oké zal ik doen! Door stress kan het niet heb totaal geen stress en ben er ook niet mee bezig. Had dit account nog van 3 jaar terug met mn zoontje haha en had vorige week dus wat symptomen nu nog trouwens, en ben weer op deze Site terecht gekomen.. als het zo is is het meer dan welkom maar het was nog niet in de planning

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct