Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Iemand Raad

 • Auteur
  Berichten

 • Marliv
  Bijdrager
  #10247375

  Hallo, 

  Ik heb last van zwangerschapsymtomen..

  Last van mn ogen , hoofdpijn, misselijk, maagzuur, veel zin in eten en dan weinig eten, veelplassen, emotioneel, humeurig, boven mn lies streek opgezwollen, meer speeksel, opgezwollen schaamlippen, slijm.. 

  Moet nog 6dagen voor ongesteld te worden..

  Iemand raad? 


  Nikkkiii
  Bijdrager
  #10247379 Quote

  Helaas kun je alleen afwachten en over 6 dagen testen… 

  #10247449 Quote

  Inderdaad afwachten 

  En hopen op een positieve test over een paar dagen 😊 

  Succes


  WilKindje
  Bijdrager
  #10247453 Quote

  Ik weet niet zo goed wat je wilt horen, je hebt dit op meerdere fora al geplaatst en nu een eigen geopend maar je krijgt hetzelfde advies. Je zit nog 6 dagen voor je nod zeg je dus is het afwachten en je kan zeker zwanger zijn. Het is allemaal heel onzeker deze tijd houd er rekening mee dat je lijf je ook prima voor de gek kan houden.

  je zou om de dag een early kunnen doen als dat je rust geeft maar denk er dan ook aan dat het oo je nod nogsteeds “fout” kan gaan en je ongesteld word, normaal weet je dat dan niet en word je gewoon ongesteld, als je nu positief test dan voelt het als een vroege miskraam. Succes meis ik hoop dat het goed uitpakt voor je echt!


  Ninaapie
  Bijdrager
  #10247643 Quote

  Wat de rest al gezegd heeft inderdaad en wat WilKindje zegt onderaan vind ik persoonlijk ook een hele belangrijke. Ik was ook altijd zo een vroege tester en daardoor heb ik meerdere vroege miskramen meegemaakt. Zo een 50 tot 60% van de zwangerschappen gaat voor de NOD fout. Dat is een behoorlijk hoog percentage. Er kan nog zoveel fout gaan. Terwijl als ik die dagen ervoor geen positieve test in handen had gehad, ik gewoon het idee gehad zou hebben “ongesteld” te zijn geworden in plaats van een vroege miskraam. Daarom test ik nooit meer voor mijn NOD. Afwachten is alles dat je kunt doen. Hoe traag de tijd ook gaat en hoe zenuwslopend het ook is. Ik hoop voor je dat je over een weekje een mooie positieve test in handen hebt! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct