Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Iemand tips tegen slecht slapen?

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker66793
  Bijdrager
  #5718497

  Ik ben nu 15+6 weken en ik slaap al vanaf het begin slecht. Ik kom moeilijk in slaap en wordt halverwege de nacht wakker. Dan lig ik lang wakker om voor een paar uurtjes weer in slaap te vallen. Dit begint me op te breken. Ik ben echt moe, maar slapen lukt niet. Heeft iemand tips?


  Ivy de Vos
  Bijdrager
  #5718499 Quote

  Ik herken dit heel erg. Nu 18 weken zwanger maar het gaat nu iets beter. Ga om 9 uur slapen en ik word nu nog maar 1 x wakker per nacht. Helaas geen tips.

  #5718523 Quote

  Hier ook 14,1 weken en op me zij slapen lukt niet is me buik te hard voor en op me rug krijg ik rug pijn , zit er aan te denken zo voedings kussen te kopen die je ook kan gebruiken voor het slapen maar vind ze vrij duur so rond de 50 euro .. iemand hier ervaring mee?


  Cindy Hardeveld
  Bijdrager
  #5718605 Quote

  Hier had ik hetzelfde probleem. Ben een buikslaper en dat lukte snel al niet meer omdat m’n buik hard was. Ik heb een voedingskussen besteld bij http://www.mamaloesbabysjop.nl. Ze zijn hier al vanaf €19.99 te krijgen. Hoop dat jullie hier wat aan hebben. Mij heeft het ieder geval wel geholpen doordat ik nog half op m’n buik kon liggen.


  gebruiker66793
  Bijdrager
  #5718634 Quote

  Ja, scheelt zo’n Voedingskussen echt veel? Goeie tip om toch eens te gaan proberen, denk ik!


  Fen1
  Bijdrager
  #5718740 Quote

  Hi! Ik zit (pas) in m’n 7e week maar slaap ook al slecht. Ben ook een echte buik slaper maar houdt dit maar kort vol. Tip: bij de kruitvat waren de Voedingskussens van Bambino in de aanbieding voor 14,99.  Hoor er ook veel positieve verhalen over wat betreft het slapen dus ik heb er meteen ook een gekocht. Gister zag ik ze nog liggen!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Marlies2401
  Bijdrager
  #5718741 Quote

  Voedingskussen is echt top! Echt een aanrader voor als je lekker wilt liggen ook straks als je verder bent!! Succes dames


  gebruiker119019
  Bijdrager
  #5718748 Quote

  Ja, voedingskussen! Bij mijn eerste zwangerschap ook gebruikt en nu bij de tweede ligt hij weer trouwens naast me in bed. Inmiddels 29 weken zwanger, dus kan hem goed gebruiken.

  Tip (om je bekken te ondersteunen): Doe het kussen ook tussen je benen/ knieen en ondersteunen je buik

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct